Το κινηματογραφικο «μενου» της εβδομαδας

«John Wick: Κεφάλαιο 3» και «Μία απίθανη σχέση» οι must see ταινίες της εβδομάδας

Δύο νέες ταινίες περιλαμβάνει το κινηματογραφικό μενού του Odeon Kosmopolis αυτή την εβδομάδα.  Ο λόγος για την ταινία δράσης «John Wick: Κεφάλαιο 3» με τον Κιάνου Ριβς στον πρωταγωνιστικό ρόλο και την ρομαντική κομεντί «Μία απίθανη σχέση» υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Τζόναθαν Λεβίν.
 
Επίσης καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδα θα προβάλλονται στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κομοτηνής η περιπέτεια φαντασίας «Εκδικητές: Η τελευταία πράξη», που αποτελεί την ολοκλήρωση της σειράς ταινιών του κινηματογραφικού σύμπαντος της marvel και η δραματική «Οι Βράχοι της Ελευθερίας» σε σκηνοθεσία Βαν Λινγκ.
 
Τέλος το Σαββατοκύριακο θα προβάλλονται ταινίες που ενδείκνυνται για οικογενειακές εξόδους, όπως οι ταινίες animation «Ο ευγενικός κύριος Λινκ» και «Τα ασχημογλυκούλια»

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει: 

John Wick: Κεφάλαιο 3
(19:20, 20:30, 22:00, Κυριακή εκτός 22:00)

Ο ασταμάτητος John Wick επιστρέφει στο τρίτο μέρος του πετυχημένου και γεμάτου αδρεναλίνη franchise, πιο εκδικητικός από ποτέ. Σκοτώνει ένα εξέχον μέλος μιας σκιώδους διεθνούς αδελφότητος και αυτόματα γίνεται στόχος για τους πιο αδίστακτους και σκληρούς εκτελεστές του κόσμου. Επικηρύσσεται για 14 εκατομμύρια δολάρια και πλέον σε κάθε του βήμα συναντά και έναν αποφασισμένο δολοφόνο.

Μία απίθανη σχέση
(19:30 και 22:10, Κυριακή μόνο 19:30)

Εκείνος, συγγραφέας σκληρών πολιτικών λόγων με ταλέντο στους μπελάδες. Εκείνη, κορυφαία διπλωμάτης με ταλέντο σε… όλα. Όταν ο Φρεντ Φλάρσκι ξανασυναντά τον πρώτο του έρωτα που τυχαίνει να είναι επίσης Υπουργός Εξωτερικών της Αμερικής, τη Σάρλοτ Φιλντ, την γοητεύει με το αυτοσαρκαστικό του χιούμορ και τις αναμνήσεις του από τον νεανικό της ιδεαλισμό. Καθώς εκείνη είναι έτοιμη να βάλει υποψηφιότητα για τον Λευκό Οίκο, προσλαμβάνει τον Φρεντ για να δώσει ζωντάνια στους προεκλογικούς της λόγους και η παράφορη χημεία τους οδηγεί σε ένα παράνομο, αστείο και επεισοδιακό ειδύλλιο ανά τον κόσμο δίνοντας νέο νόημα στην έννοια «διεθνείς σχέσεις». Η απερίσκεπτη ανεμελιά του Φρεντ όμως θα μπορούσε να καταστρέψει την καμπάνια πριν καν ξεκινήσει…

Εκδικητές: Η τελευταία πράξη
(21:00, Σάββατο-Κυριακή και 18:00)

Στον απόηχο της εξαφάνισης σχεδόν όλης της ζωής του σύμπαντος από τον Θάνος, οι εναπομείναντες Εκδικητές πρέπει να βρουν τον τρόπο να υπερνικήσουν τις δυνάμεις του τρελού τιτάνα, στο τελευταίο κεφάλαιο των Εκδικητών. 

Οι βράχοι της ελευθερίας
(21:30)

«Οι Βράχοι της Ελευθερίας» είναι η ιστορία ενός άτυχου έρωτα μεταξύ μιας νεαρής Ελληνίδας χωριατοπούλας και ενός αμφιλεγόμενου Τούρκου αξιωματικού, κατά την αυγή του ελληνικού πολέμου για την ανεξαρτησία ενάντια στην Οθωμανική Αυτοκρατορία, το 1821. Η εικοσάχρονη Άννα-Χριστίνα ερωτεύεται τον Συνταγματάρχη Ταρίκ, ένα ανερχόμενο αστέρι του τουρκικού στρατού, που έχει μεγάλες αμφιβολίες για τις βάρβαρες μεθόδους διακυβέρνησης των συμπατριωτών του και που κάποτε της είχε χαρίσει τη ζωή όταν ήταν παιδί και βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού… αλλά το εκκολαπτόμενο ειδύλλιό τους φέρνει τραγωδία στην οικογένεια και στο χωριό της. Ορκισμένη να εκδικηθεί τους Τούρκους, η Χριστίνα λαμβάνει μέρος στην ελληνική επανάσταση και αναπόφευκτα γίνεται τοπικό σύμβολο του ελληνικού κινήματος αντίστασης, εμπνέοντας τους συμπατριώτες της και προκαλώντας την οργή των Τούρκων, που προσφέρουν αμοιβή για το κεφάλι της. Έχοντας πιστέψει ότι θα μπορούσε να αφήσει πίσω τα συναισθήματά της, η Χριστίνα πρέπει να έρθει αντιμέτωπη με τον άνδρα, που την αγαπά ακόμη και θέλει να την κρατήσει ασφαλή αλλά που τώρα του έχουν αναθέσει την αιχμαλωσία της. Οι συναντήσεις και οι αψιμαχίες τους οδηγούν αναπόφευκτα σε μια τραγική αντιπαράθεση κατά τη διάρκεια μιας κρίσιμης μάχης μεταξύ των Ελλήνων και των Τούρκων που θα αλλάξει την πορεία της ιστορίας.
 
Τα ασχημογλυκούλια
(Μόνο Σάββατο-Κυριακή 19:00)

Οι ασχημογλυκούληδες έρχονται αντιμέτωποι με έναν κόσμο όπου όλες οι κούκλες είναι φτιαγμένες με βάση το τέλειο. Η διαφορετικότητά τους δείχνει αταίριαστη με τον κόσμο αυτό και η πρώτη τους αντίδραση είναι αναμενόμενα η απογοήτευση. Σιγά σιγά όμως μαθαίνουν πως η ατέλειές τους είναι η δική τους ομορφιά, και ότι και αυτοί μπορούν να αγαπήσουν και αγαπηθούν. Αυτό που έχει σημασία είναι ποιοι πραγματικά είναι και όχι πως είναι εξωτερικά. 
 
Ο ευγενικός κύριος Λινκ
(Mόνο Σάββατο-Κυριακή 18:10)

Ο κύριος Λινκ (Κωστής Μαραβέγιας) είναι ένα ελαφρώς αφελές αλλά πολύ έξυπνο και καλόψυχο θηρίο που αποτελεί και το τελευταίο δείγμα της πρωτόγονης καταγωγής του ανθρώπου. Είναι ο σύνδεσμος που λείπει. Με όλο και περισσότερα είδη να είναι υπό εξαφάνιση, ο κύριος Λινκ βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο καθώς είναι ο τελευταίος του είδους του. Ξεκινώντας μια τολμηρή αναζήτηση των μακρινών συγγενών του, θα ζητήσει τη βοήθεια του Σερ Λάιονελ Φρόστ (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης), του μεγαλύτερου ερευνητή μύθων και τεράτων στον κόσμο, και της Αντελίνα Φόρτναϊτ (Αντιγόνη Ψυχράμη) που έχει στην κατοχή της τον μοναδικό γνωστό χάρτη που θα οδηγήσει στη μυθική κοιλάδα που κρύβονται οι μακρινοί συγγενείς του, σε μια απίθανη οδύσσεια σε όλον τον κόσμο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.