Περασαν τα Ελευθερια, επεστρεψαν οι εργασιες στην Κεντρικη πλατεια

Απαρατήρητα

Όπως οι περισσότεροι αναγνώστες μας θα θυμούνται, πριν από περίπου ένα μήνα είχαν ξεκινήσει οι εργασίες αποκατάστασης των μαρμάρων στην πλατεία της Κομοτηνής, τα οποία, αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, είχαν δει καλύτερες μέρες.
 
Όμως παρόλο που η αποκατάσταση στο πρώτο τμήμα έγινε (με το θέαμα των εργασιών να προκαλούν την μήνι πολλών συμπολιτών μας, για μια ποικιλία λόγων) φαίνεται πως η έλευση του Πάσχα και των Ελευθερίων σταμάτησε τις εργασίες, μιας και αυτές σταμάτησαν το προηγούμενο δεκαπενθήμερο.
 
Όμως με τις γιορτές και τα Ελευθέρια να ολοκληρώνονται, τα συνεργεία επέστρεψαν στην κεντρική πλατεία, με τις εργασίες να ξεκινούν στο επόμενο κομμάτι του λευκού μαρμάρινου δρόμου.
 
Άποψή μας πάντως πως έργα σαν και αυτά, αποτελούν δίκοπο μαχαίρι, γιατί μπορεί αφενός να φαίνεται ότι γίνεται έργο (παρόλο που και εδώ πολλοί είναι αυτοί που διαμαρτύρονται μιλώντας για παλαιοκομματικές πρακτικές) αφετέρου όμως προκαλείται όχληση, η οποία μπορεί να έχει αρνητικά αποτελέσματα στην επερχόμενη κάλπη. Κ.Μ.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.