Τριημερο δραστηριοτητων και αναψυχης για τους φοιτητες Erasmus στο πλαισιο του 27ου συνεδριου του ΤΕΦΑΑ

Υλοποιήθηκαν με επιτυχία 4 δράσεις προκειμένου να γνωρίσουν καλύτερα τη Ροδόπη οι φοιτητές του προγράμματος Erasmus

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε σίγουρα μπήκαν οι βάσεις για να γίνει θεσμός το τριήμερο δράσεων της ειδικότητας Αθλητικού Τουρισμού και Αναψυχής ΤΕΦΑΑ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης στο πλαίσιο των εργασιών για το 27ο συνέδριο του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Το τριήμερο  10-12 Μαΐου υπό την επίβλεψη της διδάσκουσας κ. Γεωργίας Υφαντίδου σε συνεργασία με το γραφείο Erasmus και την ESN DUTH, διοργάνωσαν ένα επιτυχημένο τριήμερο δραστηριοτήτων για τους φοιτητές Erasmus, με στόχο την γνωριμία των φοιτητών του εξωτερικού – και όχι μόνο – με τη Ροδόπη.
 

Οι δραστηριότητες ξεκίνησαν το απόγευμα της Παρασκευής 10 Μαΐου με τίτλο «Χαμένος στην Κομοτηνή» όταν και οι φοιτητές διασκορπίστηκαν μέσα στην πόλη και ανακάλυψαν 10 σημεία της, βγαίνοντας φωτογραφίες με τελικό σταθμό της διαδρομής το σπαθί της Κομοτηνής.  Το απόγευμα του Σαββάτου, το πρόγραμμα περιελάμβανε βόλτα με το ποδήλατο εντός της πανεπιστημιούπολης και στο τέλος της βραδιάς διοργανώθηκε ένα μικρό πάρτι για την καλύτερη γνωριμία μεταξύ τους.  Εκεί πραγματοποιήθηκε «Γνωριμία με τις γεύσεις του κόσμου» ενώ οι δράσεις ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής με πεζοπορία στο δάσος της  Νυμφαίας, όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν την τεράστια φυσική ομορφιά που διαθέτει η Κομοτηνή.
 

Οι φοιτητές του εξωτερικού έμειναν έκθαμβοι από τον φυσικό πλούτο και την πολιτιστική κληρονομιά της Ροδόπης, υποσχόμενοι πως θα αποτελέσουν τους πρεσβευτές της περιοχής μας στις χώρες τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.