Κυπελλουχος ΕΠΣ Θρακης ο Μεγας Αλεξανδρος Ιασμου

Επικράτησε στην παράταση της μαχητικής Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου με 2-1

Ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου ήταν ο μεγάλος νικητής του τελικού ΕΠΣ Θράκης επικρατώντας της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου με 2-1 στην παράταση σε έναν αγώνα γιορτή για το ποδόσφαιρο της Ροδόπης στο κατάμεστο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη προηγήθηκε με τέρμα του Ρομπέρ για να ισοφαρίσει λίγο πριν το τέλος το Σιδηροχώρι με τον Γάιδα στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση. Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης ο Ξενάκης έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του Ιάσμου, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 και δίνοντας στην ομάδα το τρόπαιο. Αξίζει να σημειωθεί πως η αναμέτρηση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν σε συμπολίτη μας με πρόβλημα υγείας.

Η εικόνα της αναμέτρησης

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου και Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου παρουσιάστηκαν στο ξεκίνημα προσεχτικοί στο ανασταλτικό κομμάτι, προσπαθώντας να μην δώσουν την δυνατότητα στον αντίπαλο να απειλήσει. Η ομάδα του Ιάσμου είχε μία ελαφρά υπεροχή με τον Ρομπέρ να προειδοποιεί αρχικά στο 37΄ με το σουτ του να καταλήγει στο δοκάρι αλλά στο 41΄ ο Γάλλος μεσοεπιθετικός με σέντρα σουτ εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Κορωνάκη που έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου.
Το δεύτερο ημίχρονο άνηκε στην ομάδα του Σιδηροχωρίου, που απείλησε σε 3 περιπτώσεις με τον Παπακωνσταντίνου και τον Αθανασιάδη, χωρίς όμως να καταφέρουν να νικήσουν τον Τσομπανόπουλο. Ο Βάσκος ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και η ισοφάριση ήρθε στο 87΄ με κεφαλιά του Γάιδα, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα.

Στην παράταση, ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πήρε εκ νέου προβάδισμα με προβολή του Ξενάκη στο 92΄ και παρότι η ομάδα του Σιδηροχωρίου απείλησε και δημιούργησε ευκαιρίες, δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Στέφανου Κουμπαράκη βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Ιάσμου να πανηγυρίζουν έξαλλα την κατάκτηση του κυπέλλου.

MVP της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Χρήστος Γιαννακιτσίδης, ο οποίος έκανε πολλά μέσα στο γήπεδο και είχε πολλαπλό ρόλο στα πλάνα του Νίκου Μπαχαρίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (Κουτσογιάννης): Κορωνάκης, Αντρέου (66′ Στοΐνοβιτς), Κελεσίδης, Λεφής, Κυπιρτόγλου (82′ Παπαδόπουλος), Κούτρας (109′ Καρβουνιάρης), Κεφαλούκος, Γάιδας, Κόσιης (59′ Αθανασιάδης), Βάσκος, Παπακωνσταντίνου.

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (Μπαχαρίδης): Τσομπανόπουλος, Καλογρανάς (72′ Γεωργαμλής (91′ Μαμούτ Σεϋδάν)), Δημητριάδης, Λειβαδιώτης, Σιδηρόπουλος, Τσιανάκας, Γιαννακιτσίδης, Βελή Μεμέτ Χακάν (91′ Μυλωνάς), Δραγανίδης, Βιόπουλος (83′ Ξενάκης), Ρομπέρ.
 

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.