Στο Νεο Σιδηροχωρι η αιμοδοσια ειναι γιορτη!

Σταθερή και συνεχείς η συμμετοχή

Την αγάπη τους για την προσφορά και τον συνάνθρωπο απέδειξαν οι κάτοικοι του Νέου Σιδηροχωρίου για ακόμα μια φορά την Κυριακή 12 Μαΐου, συμμετέχοντας στην 17η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσαν ο Μορφωτικός όμιλος Ν. Σιδηροχωρίουσε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ροδόπης και το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κομοτηνής, που φέτος, λόγω της ημέρας, ήταν αφιερωμένος σε όλες τις μητέρες.
 

Οι εθελοντές αιμοδότες του οικισμού ανταποκρίθηκαν για ακόμα μια χρονιά στο κάλεσμα, βοηθώντας ώστε να συγκεντρωθούν σημαντικές ποσότητες αίματος, με την αιμοδοσία να έχει γίνει για τον οικισμό θεσμός.
 
Για ακόμα μια φορά ψυχή της εκδήλωσης ήταν η αεικίνητη και ακούραστη κ. Εύα Τσουρπουδή, ενώ παρόντα ήταν και τα μέλη του ομίλου και του Συλλόγου Αιμοδοτών, που προσφέρουν τόσο το αίμα, όσο και το χρόνο τους.
 
Όπως σημείωσε η αντιπρόεδρος του Μορφωτικού Ομίλου κ. Ελένη Προκοπίδου, είναι χαρά τους που σε αυτό το όμορφο χωριό γίνεται μια τόσο όμορφη πράξη, που συνεχίζεται εδώ και 8,5 χρόνια.
 

Άλλωστε έχουν σταθερά γύρω στους 55 με 60 αιμοδότες κάθε εξάμηνο, μένοντας ενεργοί σε αυτή την προσπάθεια, και ευχαρίστησε την κ. Τσουρπουδή, η οποία είναι ακούραστη στη στήριξή της.
 
Φέτος για ακόμα μια φορά οι αιμοδότες έπαιρναν ένα συμβολικό δώρο μετά την προσφορά τους, το οποίο προσφέρθηκε στη μνήμη του συγχωριανού τους Άγγελου Δημητριάδη, που έχει φύγει από τη ζωή εδώ και 13 χρόνια, από τους γονείς του.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.