Το κοινο της Κομοτηνης τιμησε με τη δυναμικη παρουσια του τον Παντελη Βουλγαρη

Κατάμεστη η αίθουσα της Πολιτιστικής Κίνησης Ροδόπης στην προβολή της ταινίας «Μικρά Αγγλία»

Ένα ξεχωριστό βράδυ πέρασαν όλοι όσοι βρέθηκαν την Παρασκευή στην αίθουσα της Πολιτιστικής Κίνησης Ροδόπης και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη.
 
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των Ελευθερίων Θράκης πραγματοποιήθηκε τιμητικό αφιέρωμα στον κ. Βούλγαρη και στα έργα του ενώ ο ίδιος προλόγισε την ταινία του «Μικρά Αγγλία» και στη συνέχεια ακολούθησε η προβολή της. 

Παντελής Βούλγαρης «Οι νέοι πρέπει να αγαπούν τον τόπο και να μην σταματούν ποτέ την έρευνα» 

Ο κ. Βούλγαρης δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του για το γεγονός πως η αίθουσα ήταν κατάμεστη παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. «Με χαρά αποδέχθηκα την πρόσκληση του Δήμου Κομοτηνής και βρέθηκα μαζί με την σύζυγο μου στις εκδηλώσεις των Ελευθερίων» τόνισε ο κ. Βούλγαρης εκφράζοντας την ικανοποίηση του για το γεγονός πως η αίθουσα γέμισε από νέους ανθρώπους. «Γνωρίζω καλά την Κομοτηνή καθώς έχω κάνει γυρίσματα σε αυτήν την πόλη και είμαι στη διάθεση της για να συμβάλλω στην πρόοδο και να μεταφέρω όσες παραστάσεις έχω αποκτήσει» τόνισε ο κ. Βούλγαρης, προτρέποντας στους νέους να αγαπούν τον τόπο τους και να μην σταματούν να ψάχνουν συνεχώς. «Η έρευνα πρέπει να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους» τόνισε ο κ. Βούλγαρης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.