Συγχρονος εξοπλισμος στην Ομαδα ΔΙΑΣ Ροδοπης της ΕΛ.ΑΣ.

Προσφορά του Ιδρύματος ΑΙΓΕΑΣ χάρη στις ενέργειες του Ε. Στυλιανίδη

Με πρωτοβουλία και διαμεσολάβηση του Ευριπίδη Στυλιανίδη το κοινωφελές Ίδρυμα ΑΙΓΕΑΣ του εφοπλιστή Αθανάσιου Μαρτίνου, παρουσία του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμονα προσέφερε κράνη ασφαλείας νέας τεχνολογίας, σε όλους τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης. Οι μοτοσυκλετιστές της Ομάδας Άμεσης Παρέμβασης Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙΑΣ) διαδραματίζουν καθημερινά καθοριστικό ρόλο για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στο νομό μας.
Τα στελέχη της συνεχώς εκτίθενται σε κινδύνους για να εγγυηθούν την ασφάλεια της τοπικής κοινωνίας.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Μιχάλης Σεβδινίδης σε ειδική τελετή που διοργανώθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης για τη παράδοση του εξοπλισμού, ευχαρίστησε τον πρώην Υπουργό Ευριπίδη Στυλιανίδη για την ευαισθησία του και το έμπρακτο ενδιαφέρον του για τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας.

Επίσης ευχαρίστησε το Ίδρυμα ΑΙΓΕΑΣ για την πολύτιμη προσφορά του, απονέμοντας τιμητική πλακέτα στον Γ. Διευθυντή του Ιδρύματος Δημήτριο Βασιλόπουλο, εκπρόσωπο του εφοπλιστή κυρίου Αθανάσιου Μαρτίνου.

Σε δήλωσή του ο Ευριπίδης Στυλιανίδης τόνισε:

«Ευχαριστούμε από καρδιάς τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και ιδιαίτερα την ομάδα ΔΙΑΣ, που με αυταπάρνηση και συχνά με κίνδυνο της ζωής τους, πολεμούν καθημερινά το οργανωμένο έγκλημα και συμβάλουν με τη δράση τους, στην ενίσχυση της ασφάλειας της τοπικής μας κοινωνίας.

Τα κράνη αυτά είναι η ελάχιστη προσφορά που θα μπορούσαμε να κάνουμε σε μία περίοδο ανέχειας και ελλείψεων για την ασφάλεια τους.

Ευχαριστώ θερμά το καλό φίλο κύριο Αθανάσιο Μαρτίνο και το ίδρυμα ΑΙΓΕΑΣ για τη σημαντική αυτή προσφορά που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά εμπράκτως, σε δύσκολους καιρούς, το ενδιαφέρον και την αγάπη του για τη Ροδόπη μας».

Οι μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ με ιδιαίτερη συγκίνηση, ευχαρίστησαν για το ενδιαφέρον του τον πρώην Υπουργό που τους σκέφτηκε και το Ίδρυμα που φρόντισε για την ασφαλείας τους.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.