Παρουσιασε τις θεσεις της «Νεας Περιφερειακης Αναγεννησης» για την Ροδοπη ο Χρηστος Μετιος

Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης

Στην κατάμεστη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση» κ. Χρήστος Μέτιος παρουσίασε τους άξονες στους οποίους επιθυμεί να έρθει η πρόοδος στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ.

Στην ομιλία του ο κ. Μέτιος έκανε έναν σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων του ενώ παράλληλα κατηγόρησε όλους εκείνους που «λοιδορούσαν» τον ίδιο από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε να συνεχίσει το έργο του Γιώργου Παυλίδη. Επιπλέον κατηγόρησε τις υπόλοιπες παρατάξεις πως δεν έχουν να καταθέσουν υλοποιήσιμο σχέδιο για την ανάπτυξη της περιφέρειας.   Αντίθετα, τόνισε πως μόνο η «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση» καταθέτει ένα σχέδιο για την ΠΑΜ-Θ, κοστολογημένο, εφαρμόσιμο και με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση.

Στο τέλος της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της Π.Ε. Ροδόπης, οι οποίοι απέσπασαν στο ζεστό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Π.Ε. Ροδόπης:

Κωνσταντίνος Ναλμπάντης,Νίκος Τσαλικίδης, Σεμπαετίν Γκασήλ, Βασίλης Λούρμπας, Ιλχάν Μεμέτ, Ταρκάν Μουλταζά, Αναστασία Ξανθοπούλου, Κατερίνα Ιωαννίδου Σταύρος Παντελής, Μανώλης Παπαμάνος, Μαϊα Τζνελασβίλι, Ραμαδάν Χατζή, Ισμαήλ Χουσέ Μουσταφά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.