5 μαθητες απο την Κομοτηνη στους Πανελληνιους σχολικους αγωνες κλασικου Αθλητισμου

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια η Ροδόπη στέλνει τόσους αθλητές σε αυτούς τους αγώνες

5 μαθητές Λυκείων από την Ροδόπη συμμετέχουν στους πανελλήνιους σχολικούς αγώνες κλασικού Αθλητισμού μαθητών ΓΕΛ-ΕΠΑΛ που θα πραγματοποιηθούν στα Ιωάννινα στα μέσα της εβδομάδας, ελπίζοντας να διακριθούν ανάμεσα σε συνομήλικούς τους.
 
Οι μαθητές αυτοί διακρίθηκαν και στις δύο φάσεις των προκριματικών αγώνων, και αυτή είναι η πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό που η Ροδόπη καταφέρνει να στείλει τόσα παιδιά στους αγώνες, όπου συμμετέχουν οι 12 καλύτεροι στο άθλημά τους από όλη την Ελλάδα.
 
Όπως σημείωσε ο κ. Χρήστος Γαντσίδης της Ομάδας Φυσικής Αγωγής Ροδόπης, αυτό ήταν αποτέλεσμα της σοβαρής δουλειάς που γίνεται στους συλλόγους της περιοχής, όπου προπονούνται οι αθλητές, ώστε να ανταγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο, με αθλητές που έχουν υψηλές διακρίσεις, από τους οποίους θα βγουν αργότερα και οι μελλοντικοί πρωταθλητές και ολυμπιονίκες.
 
Σημαντικό επίσης θεωρεί πως πολλά από τα παιδιά είναι μικρά σε ηλικία, μιας και κανένας από τους πέντε αθλητές δεν φοιτά στην Τρίτη Λυκείου, που σημαίνει ότι έχουν περιθώρια βελτίωσης.
 
Από την πλευρά της η Ομάδα Φυσικής Αγωγής προσπαθεί να διατηρεί καλές σχέσεις με τους Αθλητικούς Συλλόγους της περιοχής, καθώς και να διευκολύνουν τους αθλητές, τόσο στις προπονήσεις όσο και στη μετάβασή τους στις διοργανώσεις.
 
Οι αθλητές είναι:
 
Ο Γεώργιος-Όμηρος Καφαλής, από το 3ο ΓΕΛ Κομοτηνής, που θα αγωνιστεί στα 1.500 μέτρα
 
Ο Κωνσταντίνος Πάντσιος, από το 1ο ΓΕΛ Κομοτηνής, που θα αγωνιστεί στο τριπλούν
 
Η Γεωργία Γκουτσίδου Σερμάκη, από το 3ο ΓΕΛ Κομοτηνής, που θα αγωνιστεί στα 100 μέτρα εμπόδια
 
Η Μπαχάρ Καρά Σαλή Αμετ από το Μουσικό Σχολείο Κομοτηνής, που θα αγωνιστεί στα 400 μέτρα
 
Η Ελένη Κατσαρίδου, από το 3ο ΓΕΛ Κομοτηνής, που θα αγωνιστεί στο Άλμα σε Ύψος

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.