Επελεξε το Φαναρι για πρωτομαγια ο κοσμος της Ροδοπης

Γέμισε κόσμο η περιοχή – μεγάλη ανάσα για την τοπική αγορά

Αρκετός κόσμος από την Ροδόπη αλλά και την Ξάνθη επέλεξαν να περάσουν μία μέρα ξεγνοιασιάς στο Φανάρι, είτε ψήνοντας σε ύπαιθρο και σε αυλές είτε επιλέγοντας να φάνε οικογενειακώς στις ταβέρνες της περιοχής.
 
Έτσι από το πρωί της Τετάρτης οι καταστηματάρχες παρουσιάστηκαν απόλυτα έτοιμοι για να υποδεχθούν τον κόσμο. Μέχρι το απόγευμα στα καταστήματα της περιοχής σημειώθηκε το αδιαχώρητο, δίνοντας μεγάλη ανάσα στα τοπικά καταστήματα. Ευχή των ιδιοκτητών αποτέλεσε να συνεχίσει ο κόσμος να στηρίζει την περιοχή του Φαναρίου και τις υπόλοιπες ημέρες ενώ μέσα στους επόμενους μήνες η περιοχή αναμένεται να έχει και μεγάλη επισκεψιμότητα από τουρίστες.
 

Ελάχιστος κόσμος στα Beach Bar που ετοιμάζονται ενόψει καλοκαιριού

 

Ο δυνατός αέρας που έκανε την εμφάνιση του στην περιοχή δεν επέτρεψε, ακόμα και στους πιο τολμηρούς να κάνουν το πρώτο μπάνιο στη θάλασσα στις παραλίες της Αρωγής, οι οποίες δειλά δειλά οργανώνονται ενόψει καλοκαιριού. Την Πρωτομαγιά συνήθως οργανώνονται Beach Party ωστόσο ο δυνατός αέρας σε συνδυασμό με το γεγονός πως η πλειοψηφία των φοιτητών δεν έχει γυρίσει ακόμα αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα για την οργάνωση μεγάλων event.
 
Πολλοί όμως ήταν αυτοί που έστησαν υπαίθριες ψησταριές και τοποθέτησαν σκηνές ή απλά τραπεζοκαθίσματα, φροντίζοντας να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα τόσο για την αποφυγή πυρκαγιάς ή για την ρίψη σκουπιδιών, αφήνοντας το μέρος έτσι όπως το βρήκαν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.