Στηριζει τις δομες προστασιας παιδιων το Νοσοκομειο Κομοτηνης

Αγκάλιασαν το bazaar του Χαμόγελου του παιδιού που έγινε στο Νοσοκομείο τόσο τα στελέχη όσο και οι ασθενείς και οι συνοδοί τους

Συνεχίζεται και σήμερα το πασχαλινό bazaar του Χαμόγελου του Παιδιού στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, με μέλη του Νοσοκομείου αλλά και ασθενείς να αγοράζουν λαμπάδες και άλλα είδη, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο το έργο του.
 
Το bazaar έγινε μετά από αίτημα του Χαμόγελου του Παιδιού προς το Νοσοκομείο, και το ΔΣ ανταποκρίθηκε αμέσως θετικά, σημείωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου, μιας και πρόκειται για μια μεγάλη Μη Kυβερνητική Οργάνωση με πανελλήνια δράση, που λειτουργεί στην περιοχή μας δύο ξενώνες φιλοξενίας απροστάτευτων παιδιών, στην περιοχή της Καβάλας, που αυτή τη στιγμή έχουν 18 παιδιά που έχουν υποστεί παραμέληση και κακοποίηση, ενώ έχουν ανοιχτές θέσεις για τη φιλοξενία παιδιών όπου χρίζουν ανάγκη.
 
Αυτό σε συνδυασμό με τις δύο δημόσιες δομές παιδικής προστασίας σε Καβάλα και Δράμα, αλλά και τα παιδιά χωριά SOS στην Αλεξανδρούπολη, συνθέτουν το παζλ της παιδικής προστασίας από παραμέληση και κακοποίηση στην Περιφέρεια ΑΜΘ.
 
Το Χαμόγελο του Παιδιού βέβαια δεν έχει κρατική επιχορήγηση, στηριζόμενο σε έσοδα από δωρητές και την στήριξη από τον απλό κόσμο που συμβάλλει με την αγορά των ειδών, ώστε να καλύψουν τα σημαντικά κόστη του έργου που κάνουν πανελληνίως, φιλοξενώντας εκατοντάδες παιδιά.
 
Για αυτό και ανταποκρίθηκαν με μεγάλη χαρά, τόσο τα στελέχη του νοσοκομείου όσο και οι ασθενείς και οι συνοδοί. «Θέλουμε βασικούς εταίρους στο κομμάτι αυτό, γιατί αποτελεί βασική προέκταση και των δικών μας αναγκών, με τα παιδιά που πρέπει να φιλοξενούνται κάπου, για αυτό και στηρίζουμε αυτές τις προσπάθειες» σημείωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κομοτηνής, στηρίζοντας το έργο και των δημοσίων και των άλλων δομών, βρίσκοντας λύση και στα δικά τους προβλήματα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.