Δεν κλεινει τελικα το καταστημα ΕΛΤΑ στην Ξυλαγανη

Ανατροπή δεδομένων και ευχάριστο τέλος στην «περιπέτεια»

Δεν αναστέλλεται τελικά η λειτουργία του καταστήματος ΕΛΤΑ στην Ξυλαγανή, μετά από απόφαση της διοίκησης της εταιρείας.  Έτσι λοιπόν, οι άνθρωποι της Ξυλαγανής με ανακούφιση πληροφορήθηκαν για τις ευχάριστες εξελίξεις, που τους δίνουν μία νότα αισιοδοξίας.
 
«Το υποκατάστημα εξυπηρετεί διαχρονικά το σύνολο των κατοίκων της δημοτικής ενότητας Μαρώνειας αλλά και των χιλιάδων παραθεριστών και τουριστών που την επισκέπτονται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες αφού στην ευρύτερη περιοχή της Μαρώνειας υπάρχουν τα σπουδαιότερα αρχαιολογικά μνημεία όχι μόνο της Θράκης αλλά και της βόρειας Ελλάδας» ανέφερε σε σχετική επιστολή ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Σταυρίδης προς την διοίκηση των ΕΛΤΑ και στον  πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Πολυχρόνη Γριβέα. 

Γιάννης Σταυρίδης «Ο τόπος δεν αντέχει το γύμνωμα που του επιφυλάσσουν τα κέντρα αποφάσεων» 

 «Η ανάκληση της απόφασης της διοίκησης των ΕΛΤΑ είναι μία νίκη της τοπικής κοινωνίας» ανέφερε σε σχετική του δήλωση ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ.  Σταυρίδης και συμπλήρωσε πως «το ταχυδρομείο της Ξυλαγανής δεν θα κλείσει. Ο τόπος μας δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να δεχτεί την απαξίωση και το γύμνωμα που του επιφυλάσσουν τα διαχρονικά κέντρα των αποφάσεων που δεν υπολογίζουν ανθρώπους αλλά μόνο αριθμούς. Ο Δήμος από την πρώτη στιγμή, χωρίς κραυγές και με τρόπο ουσιαστικό μετέφερε την επιχειρηματολογία του στην Διοίκηση των ΕΛΤΑ, θεωρώντας πως η απόφαση είναι απαράδεκτή και παράνομη. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους βουλευτές του τόπου μας Μουσταφά Μουσταφά και Αϊχαν Καραγιουσούφ για την συνεργασία και τις επαφές που είχαν, ώστε τελικά να οδηγηθούμε στο θετικό αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε δυναμικά διεκδικώντας για τον τόπο μας αυτά που του αξίζουν».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.