Αποχαιρετησαν την Κομοτηνη 64 αποφοιτοι του Τμηματος Κοινωνικης Διοικησης και Πολιτικης Επιστημης

Συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν στην Κομοτηνή για να χειροκροτήσουν τους νέους πτυχιούχους

Η ορκωμοσία 64 αποφοίτων του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 11 Απριλίου στο αμφιθέατρο της παλιάς Νομικής, το οποίο γέμισε ασφυκτικά από συγγενείς και φίλους τους , που τους στήριξαν αλλά και τους επευφήμησαν, γιορτάζοντας μαζί τους αυτήν την ξεχωριστή ημέρα της ζωής τους.
 

Το όρκο ανέγνωσε ο  κ. Ανέστης Σαμουρκασίδης  με βαθμό πτυχίου 9,146 «Άριστα»  ενώ τα πτυχία έδωσαν στους αποφοίτους ο Κοσμήτορας της Σχολής Καθηγητής κ. Ευάγγελος Δρυμπέτας , ο Πρόεδρος του Τμήματος Καθηγητής κ. Χαράλαμπος Πουλόπουλος και η Αντιπρόεδρος του Τμήματος, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια κ. Μαρία Πεμπετζόγλου, οι οποίοι στις ομιλίες τους συνεχάρησαν τόσο τους αποφοίτους όσο και τους γονείς τους για τη στήριξη που παρείχαν στην προσπάθεια των παιδιών.
 

Οι απόφοιτοι του Τμήματος δεν σταματούσαν να «ποζάρουν» κρατώντας το πολυπόθητο πτυχίο. Ένα πτυχίο που εκτός από την απαραίτητη κατάρτιση που τους προσφέρει,  θα τους θυμίζει ένα από τα πιο όμορφα διαστήματα της ζωής τους, το οποίο επέλεξαν να περάσουν στην Κομοτηνή.  Άλλωστε το επόμενο βήμα, συνέχιση των σπουδών ή εργασία, είναι πλέον επιλογή των αποφοίτων που καλούνται να προσαρμοστούν στις συνθήκες μιας δύσκολης εποχής, με ισχυρό εφόδιο όμως το πτυχίο τους από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.