Πασχαλιατικη αγορα απο μαθητες και γονεις του 2ου Γυμνασιου Κομοτηνης

Σκοπός η συνδρομή των μαθητών και η κάλυψη αναγκών του σχολείου

Οι μαθητικές κοινότητες με τη βοήθεια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Κομοτηνής, διοργανώνουν στο χώρο του σχολείου πασχαλιάτικη αγορά, η οποία θα συνοδεύεται και από λαχειοφόρο αγορά. Την οργάνωση ανέλαβαν και υλοποίησαν οι μαθητές της ηχοληπτικής ομάδας του σχολείου.
 
Σκοπός της αγοράς αυτής είναι η συνδρομή σε οικονομικά άπορους μαθητές του σχολείου για τη συμμετοχή τους σε εκδηλώσεις του σχολείου αλλά και η κάλυψη λειτουργικών και άλλων αναγκών (εξοπλισμός, κ.λ.π.) του σχολείου.
 
Σε δύσκολες συγκυρίες απαιτείται η δραστηριοποίηση όλων μας, ώστε με την προσωπική εργασία, την ανταλλαγή ιδεών, τη διάθεση χρόνου και δυνάμεων να μπορέσουμε να βγούμε από το τέλμα.
 
Για το σκοπό αυτό, λοιπόν, η οργανωτική ομάδα δραστηριοποιήθηκε και συγκέντρωσε τρόφιμα, είδη οικιακού εξοπλισμού, διακοσμητικά, κ.λ.π. επικοινωνώντας με αλυσίδες μεγάλων πολυκαταστημάτων αλλά και επισκεπτόμενοι καταστήματα της πόλης μας, τα οποία ευχαριστεί πολύ για την προσφορά τους. Επίσης στην αγορά αυτή θα διατίθενται και πασχαλιάτικα είδη φιλοτεχνημένα από μαθητές και καθηγήτριες του σχολείου αλλά και από γονείς μαθητών.
 
Η πασχαλινή αγορά θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του 2ου Γυμνασίου Κομοτηνής την Παρασκευή 19 Απριλίου από τις 10:00 μέχρι τις 13:00 με την οργανωτική ομάδα να καλεί όλους μας  να επισκεφθούμε και να ενισχύσουμε την προσπάθεια.
 
Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωσή μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: 2gymkom.blogspot.gr

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.