«Κυριε Μετιο, ξυπνηστε!»

Ο επικεφαλής της Αδέσμευτης Αναπτυξιακής Ανασυγκρότησης καλεί τον περιφερειάρχη να αναλάβει δράση ενάντια στο κλείσιμο των υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ

Να αναλάβει δράση στην κατεύθυνση αποτροπής του κλεισίματος υποκαταστημάτων του ΕΛΤΑ σε Ξυλαγανή και Νέα Καρβάλη καλεί τον Περιφερειάρχη ο επικεφαλής του περιφερειακού συνδυασμού «Αδέσμευτη Αναπτυξιακή Ανασυγκρότηση» κ. Ανδρέας Καραγιώργης.

Όπως σημειώνει αρχικά ο υποψήφιος περιφερειάρχης, «μετά τις ΔΟΥ, τους Αστυνομικούς Σταθμούς και τα Κτηνιατρικά Γραφεία, τώρα και τα Ταχυδρομικά Καταστήματα! Η αποψίλωση των δημόσιων υπηρεσιών που ξεκίνησε πριν χρόνια, συνεχίζεται στην Περιφέρειά μας, με αμείωτο ρυθμό! Πρόσφατο παράδειγμα, η ανακοίνωση για το κλείσιμο των ταχυδρομικών καταστημάτων Ξυλαγανής στην Ροδόπη και Νέας Καρβάλης στην Καβάλα».

«Οι απαράδεκτες αυτές ενέργειες», όπως τονίζει ο κ. Καραγιώργης «της διοίκησης των ΕΛ.ΤΑ., χωρίς -όπως μαθαίνουμε- να υπάρχει κανένα ολοκληρωμένο Στρατηγικό Επιχειρησιακό Σχέδιο, δεν πρέπει να μείνουν αναπάντητες. Καλούμε άμεσα να πάρει θέση το Περιφερειακό Συμβούλιο. Κύριε Μέτιο, ξυπνήστε!».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.