Μικρη προσφορα, μεγαλη ανταμοιβη!

Εξοπλισμό πληροφορικής προσέφερε στο ΕΕΕΕΚ Κομοτηνής η «Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ»

Εξοπλισμό πληροφορικής παρέδωσε την Τετάρτη 27 Μαρτίου στο ΕΕΕΕΚ  η εταιρία Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ, προκειμένου να εξυπηρετήσει τις εκπαιδευτικές ανάγκες του εργαστηρίου στους Υφαντές Ροδόπης. Όπως εξήγησαν οι υπεύθυνοι της Εταιρείας «η απουσία υπολογιστών και η ανάγκη για ακόμη καλύτερες εκπαιδευτικές υπηρεσίες, μας ώθησε στο να συγκεντρώσουμε στην «Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ» σταθερούς και φορητούς υπολογιστές και με την βοήθεια πελατών και φίλων μας, που ανταποκρίθηκαν στο ανοιχτό κάλεσμα μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα». 
 

Όσο για την υποδοχή που τους επεφύλασσαν οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ οι ίδιοι κάνουν λόγο για την καλύτερη ανταμοιβή καθώς «τα παιδιά μας υποδέχτηκαν με χαρά και αντικατέστησαν αυτή την μικρή προσφορά με πολλά χαμόγελα». Παράλληλα ευχαριστούν το προσωπικό και τη διευθύντρια κ. Χριστίνα Πολίτη «για την ενημέρωση για τις δραστηριότητες του εργαστηρίου ειδικής εκπαίδευσης, τα κεράσματα και τα μοναδικά πασχαλινά δώρα που μας χάρισαν».
 
«Μικρή η προσφορά μας, μεγάλη η χαρά που μας πρόσφεραν τα παιδιά» επανέλαβαν οι υπεύθυνοι της Εταιρείας για να υπογραμμίσουν με την ευκαιρία  την καταπληκτική προσπάθεια που καταβάλει το προσωπικό του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ, και να απευθύνουν μήνυμα συμβολής μικρής ή μεγάλης, ιδιωτική ή δημόσια- όλων μας στην προσπάθεια που καταβάλει.
 

Να σημειώσουμε κλείνοντας πως η Alpha ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. είναι εταιρεία πληροφορικής με 20χρονη παρουσία σε επιχειρήσεις και οργανισμούς σε ολόκληρη την Θράκη. Παράλληλα αποτελεί τον βασικό συνεργάτη της NOVA σε Ροδόπη & Έβρο (Καταστήματα Nova Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.