Σε αιθουσα Γεωργιος Παυλιδης μετονομαστηκε η αιθουσα του μαστογραφου στο Νοσοκομειο Κομοτηνης

Λόγω του ιδιαίτερου ενδιαφέροντος που είχε δείξει ο πρώην Περιφερειάρχης για την προμήθεια του συγκεκριμένου μηχανήματος αλλά και της ενίσχυσης όλου του εξοπλισμού

Σε αίθουσα Γεώργιος Παυλίδης, ως ένδειξη τιμής στον πρώην Περιφερειάρχη, μετονομάστηκε με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Κομοτηνής η αίθουσα όπου τοποθετήθηκε ο νέος ψηφιακός μαστογράφος που προμηθεύτηκε το Νοσοκομείο.
 

Όπως σημείωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κομοτηνής κ. Γιώργος Φιλιππίδης, το διοικητικό Συμβούλιο του νοσοκομείου αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση τόσο για το ενδιαφέρον που έδειξε τόσο για την προμήθεια του συγκεκριμένου μηχανήματος, όσο και για το γεγονός ότι επί των ημερών του εντάχθηκαν σχεδόν 3.500.000 εκ. ευρώ στο ΕΣΠΑ του ΠΕΠ ΑΜΘ για την αντικατάσταση σχεδόν όλου του Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του Νοσοκομείου.
 
Ειδικά για τον μαστογράφο, σημείωσε, ο πρώην Περιφερειάρχης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον όταν του ζήτησε να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ, γιατί αποτελεί μηχάνημα πρώτης γραμμής για την αντιμετώπιση του Καρκίνου του Μαστού, ένα αίτημα το οποίο προώθησε μόλις λίγους μήνες πριν χάσει και ο ίδιος τη μάχη με την επάρατη νόσο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.