Αλλαγη σκυταλης στη διοικησης της 21ης Τεθωρακισμενης Ταξιαρχιας

Ανέλαβε τα καθήκοντά του ο νέος Διοικητής Ταξίαρχος Ιωάννης Μπόγδος

Το  πρωί της Τρίτης 19 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα στην έδρα της Ταξιαρχίας η τελετή παράδοσης-παραλαβής της διοίκησης της 21ης ΤΘΤ.
 
Ο ταξίαρχος Λάζαρος Καμπουρίδης αποχώρησε από την πόλη μας καθώς θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Γενικό Επιτελείο Στρατού και τον διαδέχθηκε ο Ταξίαρχος Ιωάννης Μπόγδος. 
 

Τη λειτουργία παράδοσης-παραλαβής τέλεσε  ο Πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Βαρθολομαίος, με τον Ταξίαρχο Λάζαρο Καμπουρίδη στην ομιλία του να πραγματοποιεί ένα σύντομο απολογισμό της διετούς παρουσίας του στην Κομοτηνή, αναλύοντας όλες τις παραμέτρους της δράσης του, που είχε πάντα σαν γνώμονα τον παράγοντα «άνθρωπο». Παράλληλα αναφέρθηκε στην επιχειρησιακή ετοιμότητα των στελεχών αλλά και στο κοινωνικό έργο και την προσπάθεια ανάδειξης της ιστορίας της 21ης Ταξιαρχίας. «Αναβαθμίσαμε τις εγκαταστάσεις, εκπαιδεύσαμε τα στελέχη μας με νέες ψηφιακές δυνατότητες, αναδείξαμε τη νεότερη ιστορία της Ταξιαρχίας και αγκαλιάσαμε την τοπική κοινωνία, συνδράμοντας στην επίλυση των προβλημάτων» είπε στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του ο κ. Καμπουρίδης.
 
Ο νέος διοικητής της 21ης Ταξιαρχίας Ταξίαρχος Ιωάννης Μπόγδος, αφού ευχήθηκε και συνεχάρη τον προκάτοχό του για το πολύπλευρο έργο του, ανέλυσε εν συντομία το πλάνο του, δίνοντας πάντα έμφαση στη δικαιοσύνη και την αξιοκρατία, δηλώνοντας την ικανοποίηση του που βρέθηκε σε μία ευαίσθητη περιοχή, όπως η Ροδόπη.
 

Παρόντες στην τελετή ήταν ο διοικητής της 29ης ΜΠ Ταξιαρχίας Πεζικού Ταξίαρχος Λεωνίδας Γιοβάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης, ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης, ο Δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών Γιάννης Σταυρίδης και πολλοί αυτοδιοικητικοί, που θέλησαν να τιμήσουν με την παρουσία τους τον απελθόντα Διοικητή της 21ης Ταξιαρχίας και να υποδεχθούν τον νέο Διοικητή στην περιοχή μας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.