Η «Περιφερειακη Αναγεννηση» εγινε νεα

Το λογότυπο της παράταξης

Το λογότυπο της «Περιφερειακής Αναγέννησης», που πλέον έχει προσθέσει στον διακριτικό της τίτλο τον επιθετικό προσδιορισμό «Νέα» παρουσίασε μέσω του λογαριασμού που διατηρεί σε social media o περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος κ. Χρήστος Μέτιος. Μάλιστα ο ίδιος εξηγεί τόσο την απεικόνιση του λογοτύπου όσο και την προσθήκη του επιθετικού προσδιορισμού.

«Η παράταξή μας έχει μακρά διαδρομή και σημαντική προσφορά στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Σήμερα εμπλουτίζεται με καινούργιες ιδέες και προτάσεις και ενδυναμώνεται με νέους και ικανούς ανθρώπους και από άλλους πολιτικούς χώρους. Στη γνώση και στην εμπειρία των παλαιότερων στελεχών της προστίθενται ο δυναμισμός και ο ενθουσιασμός των νεότερων στελεχών.Σε αυτές τις εκλογές, θα παρουσιάσουμε στην κοινωνία της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης την ανανεωμένη παράταξή μας, τη “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση”» διευκρινίζει ο κ. Μέτιος για την προσθήκη του επιθέτου στο όνομα του συνδυασμού.

Όσο για το λογότυπο εξηγεί πως «το έμβλημά της παράταξης, το δέντρο, συμβολίζει τη σταθερότητα, ταυτόχρονα όμως εκφράζει την ανάπτυξη και την εξέλιξη. Το δέντρο είναι δυνατό και στιβαρό και την ίδια ώρα εύκαμπτο και ευλύγιστο. Οι Περιφερειακές Ενότητες που σχηματίζονται στα κλαδιά και στο φύλλωμά του είναι μια υπενθύμιση ότι η Περιφέρειά μας μπορεί να ανθίσει μόνο ως ένα ενιαίο και αδιαίρετο σύνολο, μέσα από τη συνεννόηση και τη συνεργασία».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.