Η Αδεσμευτη Αναπτυξιακη Ανασυγκροτηση για το Μουσουλμανικο Συμβουλιο παρα τω Πρωθυπουργω

«Προεκλογικό “πυροτέχνημα” χωρίς σχεδιασμό»

Τη διαφωνία της εκφράζει η Αδέσμευτη Αναπτυξιακή Ανασυγκρότηση για την Περιφέρεια ΑΜΘ στη δημιουργία Μουσουλμανικό Συμβουλίου παρά τω Πρωθυπουργώ που δήλωσε πως θέλει να δημιουργήσει ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.
 
Να θυμίσουμε ότι το απόγευμα της Παρασκευής 15 Μαρτίου, σε συνέντευξη τύπου που ο κ. Μητσοτάκης παραχώρησε σε ΜΜΕ της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, ανέφερε επί λέξη «…η δική μου πρόθεση, η δική μου βούληση, είναι να δημιουργήσω ένα Μουσουλμανικό Συμβούλιο παρά τω Πρωθυπουργώ. Ώστε η μειονότητα να μπορέσει να έχει επίσημη έκφραση στο ανώτατο δυνατό επίπεδο…».
 
Σχολιάζοντας την εν λόγω βούληση ο επικεφαλής του συνδυασμού κ. Ανδρέας Καραγιώργης εκφράζει την αντίθεσή του «σε αυτό το προεκλογικού τύπου (το λιγότερο) “πυροτέχνημα”, το οποίο χωρίς σχεδιασμό, χωρίς καμία περαιτέρω διευκρίνηση, εξαγγέλθηκε από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης».
 
«Κατά τη γνώμη μας» τονίζει ο κ. Καραγιώργης, «τέτοιου τύπου εξαγγελίες, και με τον τρόπο οι οποίες γίνονται, έρχονται σε αντίθεση με αυτό που ο ίδιος, στην ίδια συνέντευξή του επεσήμανε, πως δηλαδή “…η Θράκη είναι ένα υπόδειγμα ειρηνικής συνύπαρξης χριστιανών και μουσουλμάνων…”, θέτοντας ζητήματα εκ των ων ουκ άνευ».
 
Κλείνοντας ο ίδιος καλεί το σύνολο των υποψηφίων Περιφερειαρχών για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ, να λάβουν θέση για το ζήτημα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.