Υπαιθρια γιορτη στον «κομβο του κεφιου»

Απαρατήρητα

Μία υπαίθρια γιορτή στήθηκε την Πέμπτη στη διασταύρωση των οδών Ευριπιάδου – Κομνηνού – Μαρωνείας, με κυρίως πρωταγωνιστές τους Φιλοτέχνες.
 
Ντυμένοι με παραδοσιακές στολές παρουσίασαν κυριολεκτικά στην μέση του δρόμου, χορούς από την Ανατολική και Δυτική Θράκη, παρουσία πολλών συμπολιτών και της φοιτητιώσας νεολαίας που έδωσε το παρών στην πρωτοβουλία της facebookικής ομάδας «Ο κόμβος του κεφιού».
 
Από ότι γίνεται κατανοητό πρόκειται για μία πρωτοβουλία των επαγγελματιών που αναπτύσσονται στα πέριξ του κόμβου, ενώνοντας τις δυνάμεις τους για την πραγματοποίηση μίας αποκριάτικης βραδιάς γεμάτη κέφι, χορό, καρναβάλια και ξεγνοιασιά.
 
Οι διαχειριστές της σελίδας ευχαρίστησαν το σύνολό όσων έδωσαν το «παρών»  ευχόμενοι να υπάρξει συνέχεια του χρόνου, όπως αναφέρουν «με λιγότερα εμπόδια».
 
«Περάσαμε πολύ όμορφα, ήπιαμε, φάγαμε, χορέψαμε, ελπίζουμε όσοι μας τιμήσατε με την παρουσία σας, να το ευχαριστηθήκατε!

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν και κυρίως τους “ΦΙΛΟΤΕΧΝΕΣ” Κομοτηνής, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας ξεσήκωσαν όλους. Και του χρόνου με υγεία» έγραψαν χαρακτηριστικά και εμείς το προσυπογράφουμε.

Και του χρόνου! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.