Μαρτιος στην Πολιτιστικη Κινηση με ποιηση και κινηματογραφο

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα διεξαχθούν στο Στέκι της μέσα στον Μάρτιο, γνωστοποίησε η Πολιτιστική Κίνηση Ν. Ροδόπης. Πρόκειται για την προβολή ταινίας και μια εκδήλωση αφιερωμένη στην ποίηση. Αναλυτικά: 

Κυριακή 3 Μαρτίου 2019, ώρα 8.00 μ.μ. 
Προβολή της ταινίας “Die Welle” (Το Κύμα) 

Η Κινηματογραφική Λέσχη της Πολιτιστικής Κίνησης Ν. Ροδόπης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ροδόπης “Οι Τρεις Ιεράρχες” σας προσκαλούν στην προβολή της Γερμανικής ταινίας “DIE WELLE (ΤΟ ΚΥΜΑ)” 
Η προβολή θα γίνει την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 ώρα 8.00 μ.μ. στο Στέκι της Πολιτιστικής Κίνησης Ν. Ροδόπης, Φιλίππου 31, Κομοτηνή (απέναντι από το 3ο Λύκειο).
Σκηνοθεσία : Dennis Gansel  
Παίζουν : Jürgen Vogel, Frederick Lau and Max Riemelt
Διάρκεια : 107'
Περίληψη: Ένας καθηγητής Πολιτικής Ιστορίας με αναρχικό παρελθόν και πρωτοποριακές ιδέες στήνει ένα παιχνίδι ρόλων με τους μαθητές του. Μέσα από ένα διδακτικό πείραμα θέλει να τους δείξει στην πράξη την κρυφή γοητεία του ολοκληρωτισμού. Τα πράγματα όμως αρχίζουν να ξεφεύγουν από τον έλεγχο. 

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019, ώρα 8.00 μ.μ.
Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης: Αφιέρωμα στην ειρήνη, στη φύση, στο περιβάλλον 

Η Πολιτιστική Κίνηση Ν. Ροδόπης, Το τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας ΔΠΘ, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ροδόπης «Οι Τρεις Ιεράρχες», ο κύκλος ποιητών Ελλάδας, ο κύκλος ποιητών Ροδόπης, ο Εύμολπος-Σύλλογος Φίλων χορωδίας Κομοτηνής, το 10ο δημοτικό σχολείο Κομοτηνής υπό την αιγίδα της ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής τιμούν για 9η συνεχόμενη χρονιά την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης και σας καλούν να συμμετάσχετε με την ανάγνωση ποιημάτων της επιλογής σας σχετικών με τον θεματικό άξονα του αφιερώματος.
 
Τηλέφωνα επικοινωνίας για τις συμμετοχές : 2531025504 και 6975910734 (Δώρα Κάσσα – Παπαδοπούλου).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.