Μικροπολιτικα παιχνιδια με τη διανομη τροφιμων καταγγελλει η Ελενη Λαφτση

«Δεν δικαιούται κανείς να παίζει με τις ανάγκες επιβίωσης των συμπολιτών μας»

Για αθέμιτες πρακτικές που εκκινούν από ψηφοθηρικούς λόγους κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η επικεφαλής της «Πολη-τικής Ανατροπής» κ. Ελένη Λαφτσή με αφορμή τη διανομή τροφίμων που διενεργείται αυτές τις μέρες στην περιοχή. Η κ. Λαφτσή καλεί αφενός τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και τους υποψήφιους δημάρχους να πάρουν αποστάσεις από τέτοιες πρακτικές αφετέρου άπαντες τους αιρετούς να απέχουν από τη διαδικασία διανομής.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωσή της:
 
«Επειδή παρακολουθώ με αγανάκτηση σε δημοσιεύματα  να προβάλλονται περιχαρείς αντιδήμαρχοι, πρόεδροι τοπικών συμβουλίων και ότι «δήθεν ασκούν κοινωνική πολιτική», όταν μάλιστα πρόκειται για δωρεάν διανομή τροφίμων που αφορά  δικαιούχους του ΚΕΑ, μέσω του Ευρωπαϊκού προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης.
 
Επειδή μας ενημερώνουν μάλιστα ότι γίνεται και κατ’ οίκον διανομή- σε ποιους άραγε;- από προέδρους τοπικών συμβουλίων, όταν, όπως οφείλουν να γνωρίζουν, πλέον από 1/1/19 χρειάζεται υπογραφή του δικαιούχου!
 
Επειδή λοιπόν στις μέρες μας δεν δικαιούται κανείς να παίζει με τα αισθήματα, τις αγωνίες και τις ανάγκες  επιβίωσης  των συμπολιτών μας, εκμεταλλευόμενος την ανέχεια ευπαθών κοινωνικών ομάδων, αναπαράγοντας ένα πελατειακό σύστημα που έχει στηθεί στον Δήμο Κομοτηνής και μάλιστα πατώντας πάνω  στην κοινωνική πολιτική που ασκεί  η σημερινή κυβέρνηση!
 
Επειδή από σήμερα 19/2 και έως τις 22/2 θα γίνεται η διανομή από το Πολυλειτουργικό Κέντρο,
Καλώ όλους αιρετούς να απέχουν από τη διαδικασία διανομής. Να αναλάβουν αποκλειστικά την ευθύνη εργαζόμενοι από το διοικητικό προσωπικό.
Και ζητώ από όλους τους επικεφαλής, υποψηφίους δημάρχους, να πάρουν σαφείς αποστάσεις από πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια των συμπολιτών μας. Διαφορετικά  θα είναι συνένοχοι!».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.