Το «Jam Session» ανοιξε την αυλαια δρασεων του αργοπορημενου Αη-Βασιλη

12 συγκροτήματα συμμετείχαν, αποσπώντας το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου

Για 7η συνεχόμενη χρονιά η φιλανθρωπική δράση «Ο Άη-Βασίλης άργησε μια μέρα» ξεκίνησε τις δραστηριότητες της με στόχο την συλλογή χρημάτων για την κάλυψη των αναγκών των συμπολιτών μας. Για τον λόγο αυτό διοργανώνονται  μουσικές, αθλητικές  και πολιτιστικές εκδηλώσεις με στόχο την κινητοποίηση κόσμου.
 
Έτσι λοιπόν, την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου η αυλαία άνοιξε στην Πολιτιστική Κίνηση Ν. Ροδόπης με μία όμορφη μουσική εκδήλωση με τίτλο «Jam Session». Εκεί συμμετείχαν 12 μουσικά συγκροτήματα της πόλης μας όλων των ηλικιών που έδειξαν τις μουσικές τους ικανότητες μπροστά σε πλήθος κόσμου που γέμισε την αίθουσα της Πολιτιστικής Κίνησης.
 
Τα συγκροτήματα που πήραν μέρος στην μουσική εκδήλωση ήταν δύο γκρουπάκια του Ωδείου Μενέλαου Συκάκη, οι  «Adrenaline Junkies», το συγκρότημα της Κοινότητας Νέων, οι Κακές Συνήθειες , οι «Step in to the Blue» ,οι «Balkanatolia», οι «Quartistic», το μουσικό συγκρότημα του  Ίαν Εφραιμίδη , οι  «Εmerald», οι «Sentinel» και το συγκρότημα της Πολιτιστικής Κίνησης.
 
Οι δραστηριότητες θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας με την ευχή να γεμίσουν οι σάκοι του Αη-Βασίλη και να μπορέσουν να καλυφθούν οι τρέχουσες ανάγκες συμπολιτών μας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.