«Μαγεψε» με τη φωνη της το κοινο της Κομοτηνης η Χριστινα Μαξουρη

Ένα δίωρο μουσικό ταξίδι απόλαυσαν όλοι όσοι βρέθηκαν στο Cafe Bar «8»

Η Χριστίνα Μαξούρη, έχοντας στις αποσκευές της τον πρώτο της προσωπικό δίσκο «Το άσπρο μαμά νοσταλγώ»  που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Μικρή Άρκτο , βρέθηκε στην Κομοτηνή, προσκεκλημένη του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κομοτηνής σε μία αξέχαστη μουσική βραδιά έχοντας στο πλευρό της δύο δεξιοτέχνες μουσικούς, τον Κωνσταντίνο Ευαγγελίδη στο πιάνο και τον Τάσο Μισυρλή στο τσέλο. 
 
Με τραγούδια του πόθου και του έρωτα η νεαρή καλλιτέχνης  παρέσυρε το κοινό που βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο «Οχτώ» σε ένα νοσταλγικό και συνάμα λυτρωτικό ταξίδι με πλοηγό τη μελωδική της φωνή.

Η Χριστίνα Μαξούρη, δικαίωσε όλους όσους επέλεξαν να παρακολουθήσουν τη μουσική παράσταση, καθώς σε ένα δίωρο μουσικό ταξίδι, περιλαμβάνοντας στο πρόγραμμα  τραγούδια από τον Τσιτσάνη και τον Χατζιδάκι μέχρι τραγούδια του Κραουνάκη και του Bregovic, κέρδισε δικαιολογημένα το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου.
 
«Ξεκινάω τις φετινές μου περιοδείες από την Κομοτηνή» αποκάλυψε η Χριστίνα Μαξούρη ευχαριστώντας παράλληλα όλους του παρευρισκομένους για την υποδοχή που της επεφύλαξαν, εξηγώντας αυτήν την επιλογή τονίζοντας πως «την πόλη την έχω στην καρδιά μου και μου αρέσει να βρίσκομαι εδώ».
 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων η κ. Νατάσα Λιβεριάδου, Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού Κομοτηνής, η Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής κ. Σοφία Μενεσελίδου και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νότης Χαραλαμπίδης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.