Παραμενει σε χριστουγεννιατικο κλιμα το παρκο της Αγιας Παρασκευης

Απαρατήρητα

Μπορεί η Κομοτηνή να ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις, οι οποίες αναμένεται να προσελκύσουν πλήθος κόσμου, τόσο εντός όσο και εκτός Ροδόπης, ωστόσο παρότι έχουμε φτάσει στα μέσα του Φεβρουαρίου, δεν έχει αποσυρθεί το Χριστουγεννιάτικο σκηνικό που είχε στηθεί στο πάρκο της Αγίας Παρασκευής.
 
Συγκεκριμένα τοποθετημένο είναι ακόμα το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ύψους δέκα μέτρων, που έχει τοποθετηθεί στο σημείο του κεντρικού σιντριβανιού, το οποίο αποτελείται από 33 μικρότερα δέντρα. Το χριστουγεννιάτικο φόντο συνεχίζεται και παράπλευρα του δέντρου, όπου είναι ακόμα εγκατεστημένο το ξύλινο σπιτάκι μαζί με δύο χριστουγεννιάτικα δέντρα.
 

Σίγουρα η εικόνα δεν είναι επιθυμητή για ένα πάρκο, το οποίο θα έπρεπε να αποτελεί πόλο έλξης για όλους τους κατοίκους. Επιπλέον αδικεί τις προσπάθειες που γίνονται από πλευράς ΔΚΕΠΠΑΚ και της προέδρου κ. Λιβεριάδου, η οποία είχε ενημερώσει πριν δύο εβδομάδες πως θα απομακρυνθεί το δέντρο εντός λίγων ημερών, κάτι που ακόμα δεν έχει γίνει και όπως είναι λογικό σχολιάζεται αρνητικά.
 
Γενικά πάντως το πάρκο δεν έχει της προσοχής και της αξιοποίησης που θα άξιζε μία τέτοια δασώδης έκταση εντός της πόλης και αναμένουμε από τους υποψηφίους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων τις προεκλογικές εξαγγελίες για την αξιοποίηση του.
 
Y.Γ.: Να πούμε επίσης πως σε προχθεσινή νυχτερινή μας εξόρμηση στο πάρκο, είδαμε το σύνηθες βεβαίως σκηνικό των βανδαλισμών, αυτή τη φορά με το κεντρικό μεγάλο κυκλικό σιντριβάνι, εντός του οποίου «κείτονται» τα μικρά τσιμεντένια σιντριβανάκια – για τέτοια προορίζονταν- τα οποία όποιοι τα πέταξαν φρόντισαν να ρίξουν με τέτοια δύναμη ώστε να σπάσουν και την μπλε επένδυση του σιντριβανιού. Β.Σ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.