Ο Αη-Βασιλης, μπορει να αργησε μια μερα αλλα μας περιμενει να γεμισουμε τους σακους του…

Οι προγραμματισμένες δράσεις εν αναμονή της ανακοίνωσης του επίσημου προγράμματος που ξεκινάει στις 16 Φεβρουαρίου

Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου ξεκινάνε για ακόμα μία χρονιά οι δράσεις του Αργοπορημένου αλλά πάντα φιλάνθρωπου Αη-Βασίλη, οι οποίες φέτος δεν θα επιδιώκουν την συλλογή τροφίμων αλλά χρημάτων για την κάλυψη των τρεχουσών αναγκών των συμπολιτών μας.

Όπως αποκάλυψε άλλωστε σε πρόσφατη συνέντευξη στον «ΠτΘ» το μέλος της δράσης κ. Άρτεμις Τσολάκη, φέτος κρίθηκε αναγκαίο από τους αρμόδιους Φορείς η συλλογή χρημάτων που θα διατεθεί σε ιατρική περίθαλψη και μετακινήσεις ασθενών καθώς τα τρόφιμα που υπάρχουν επαρκούν για τις οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

Οι δράσεις ξεκινάνε το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθούν στις 24 του ίδιου μήνα με ευχή των διοργανωτών να έχει την ανταπόκριση που είχε η δράση τα προηγούμενα χρόνια.

Μέχρι στιγμής, έχει ανακοινωθεί πως την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στην Πολιτιστική Κίνηση Ν. Ροδόπης στις 20:00 θα διεξαχθεί εκδήλωση με τίτλο «Jam Session». Πιο συγκεκριμένα, αναζητούνται εκκολαπτόμενα μουσικά ταλέντα τα οποία στον χώρο της Πολιτιστικής Κίνησης, που θα παρέχει την υποστήριξη ήχου, και με την συνεργασία των μουσικών συγκροτημάτων «Emerald», «Sentinel», «Κακές Συνήθειες» και του Συλλόγου «Γραμμόφωνο», θα έχουν στην διάθεσή τους και μουσικό εξοπλισμό, όπως drums, έναν ενισχυτή μπάσου, δύο ενισχυτές κιθάρας, πλήκτρα και τρία μικρόφωνα φωνής, ώστε να ανατινάξουν την βραδιά με ένα εκκωφαντικό Jam Section, στο οποίο οι ίδιοι θα πρωτοστατήσουν.

Επίσης, την  Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί θεατρική δράση με τίτλο «Θεατρικές Αγκαλιές». Η δράση θα πραγματοποιηθεί με την συνδιοργάνωση τοπικών επαγγελματικών και ερασιτεχνικών θεατρικών ομάδων, όπως του Θεατρικού Εργαστηρίου Δη.Πε.Θε Κομοτηνής, του Εργαστηρίου Θεατρικής τέχνης & αγωγής «Επί Σκηνής», την θεατρική ομάδα της Κοινότητας Νέων Κομοτηνής «Contra Rolos», της Φοιτητικής Θεατρικής Ομάδας Κομοτηνής «Αποχρώσεις», αλλά και της Πολιτιστικής Κίνησης Ν. Ροδόπης και του Θρακικού Ωδείου.

Χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα, για ακόμα μία χρονιά αναμένεται να πραγματοποιηθεί αγώνας μπάσκετ στο κλειστό γυμναστήριο της Κομοτηνής μεταξύ των ιδιοκτητών και υπαλλήλων των καφετεριών και των κέντρων εστίασης της πόλης ενώ καινοτομία σημειώνεται στην ανοιχτή συμμετοχή και άλλων συλλόγων της πόλης, σε μία αναμέτρηση που αναμένεται να τραβήξει την προσοχή του κόσμου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.