Jam Session διοργανωνεται στην Πολιτιστικη Κινηση

Για την ενίσχυση του 7ου «Αργοπορημένου Αη Βασίλη»

Η κοινωνική δράση «Ο Άη Βασίλης άργησε μια μέρα», που πραγματοποιείται για 7η διαδοχική χρονιά, αλλάζει πορεία πλεύσης στη «διαδρομή» της, συγκεντρώνοντας χρήματα τα οποία θα διατεθούν σε φορείς που δραστηριοποιούνται στην προστασία ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, διοργανώνοντας μουσικές, αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Στην Πολιτιστική Κίνηση Ν. Ροδόπης την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 στις 20:00 θα διεξαχθεί εκδήλωση με τίτλο «Jam Session». Πιο συγκεκριμένα, αναζητούνται εκκολαπτόμενα μουσικά ταλέντα, τα οποία στον χώρο της Πολιτιστικής Κίνησης, που θα παρέχει την υποστήριξη ήχου, και με την συνεργασία των μουσικών συγκροτημάτων “Emerald”, “Sentinel”, «Κακές Συνήθειες» και του Συλλόγου «Γραμμόφωνο», θα έχουν στην διάθεσή τους και μουσικό εξοπλισμό, όπως drums, έναν ενισχυτή μπάσου, δύο ενισχυτές κιθάρας, πλήκτρα και τρία μικρόφωνα φωνής, ώστε να «ανατινάξουν» τη βραδιά με ένα εκκωφαντικό Jam Session, στο οποίο οι ίδιοι θα πρωταγωνιστήσουν.

Info
•Δηλώσεις συμμετοχής μέσω e-mail ([email protected]), με μήνυμα στην Σελίδα (@santa.is.late.komotini) στο Facebook, στο Instagram (@santa.is.late) ή στο τηλέφωνο 6951925303.
•Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μεταξύ των ενδιαφερόμενων.
•Η διάρκεια εμφάνισης του κάθε συμμετέχοντα θα εξαρτηθεί από τον αριθμό ενδιαφερόμενων.
•Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 19:30!
•Αντί εισητηρίου ενισχύουμε την δράση «Ο Άη Βασίλης άργησε μια μέρα».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.