Α’ ΕΠΣ Θρακης: Το «μενου» της 15ης αγωνιστικης

Ντέρμπι πεντάδας στις Σάπες!

Με απολογισμό 15 τέρματα, 4 νίκες γηπεδούχων, μία ισοπαλία και μία νίκη φιλοξενούμενης ομάδας ολοκληρώθηκε η 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Θράκης. Σήμερα στις 15:00 συνεχίζεται η αγωνιστική δράση με την 15η αγωνιστική, από την οποία ξεχωρίζει το παιχνίδι ανάμεσα στην Ελπίδα Σαπών και την Βιστωνίδα Κοπτερού αλλά και το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε Ίασμο και Σώστη.
 
Με στόχο να κρατήσει τη διαφορά από την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου ή ακόμα και να την μεγαλώσει, ο Ίασμος υποδέχεται, σ’ ένα παραδοσιακό ντέρμπι του Νομού, την Δόξα Σώστη, η οποία βρίσκεται στην τρίτη θέση και θέλει να πλησιάσει όσο γίνεται την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
 
Η δεύτερη στη βαθμολογία Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου έχει ευκολότερο έργο καθώς θα φιλοξενηθεί στην έδρα του Ορφέα Ξυλαγανής με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο για το σύνολο του κ. Κουτσογιάννη.
 
Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Αναγέννηση Παγουρίων υποδέχεται τον Πανθρακικό σε μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση,  η Δόξα Γρατινής φιλοξενείται στην έδρα της Στρύμης, ενώ ο Σπάρτακος υποδέχεται την Δόξα Προσκυνητών. 

Αναλυτικά τα παιχνίδια 

Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Δόξα Προσκυνητών
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-Δόξα Σώστη
Ορφέας Ξυλαγανής-Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου
Αναγέννηση Παγουρίων-ΑΠΣ Πανθρακικός
Ορφέας Στρύμης-Δόξα Γρατινής
Ελπίδα Σαπών-Βιστωνίδα Κοπτερού

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.