Ετοιμαζεται για τις αποκριατικες εκδηλωσεις η ΔΚΕΠΠΑΚ

Επιστολή Ν. Λιβεριάδου προς τους συλλόγους για συμμετοχή στις εκδηλώσεις

Επιστολή προς τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους που εδρεύουν στον Δήμο Κομοτηνής απέστειλε η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ με σκοπό την κατά το δυνατόν εντελέστερη προετοιμασία, ενόψει των αποκριάτικων εκδηλώσεων που προγραμματίζει η Δημοτική Επιχείρηση.
 
Αναλυτικά η κ. Νατάσα Λιβεριάδου αναφέρει στην επιστολή της:
 
«Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,
 
Με την παρούσα, αφού σας ευχηθώ αρχικά Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένο και Δημιουργικό για όλους σας το 2019, θέλω να σας ενημερώσω για τη συμμετοχή των συλλόγων σας, στις Αποκριάτικες εκδηλώσεις του 2019.
 
Για μία ακόμη χρονιά, η ΔΚΕΠΠΑΚ, σε συνεργασία με τους Trellacademy και το Σύλλογο Εβριτών Ροδόπης, οργανώνει το Kom On Party 2019 και για την ακόμη καλύτερη οργάνωσή του, απευθύνομαι σε σας, προκειμένου να καταγραφούν οι σύλλογοι που θα δηλώσουν συμμετοχή, κυρίως την Τσικνοπέμπτη 28 Φεβρουαρίου και την ημέρα της Αποκριάτικης Παρέλασής μας, που στην πόλη μας γίνεται το Σάββατο 2 Μαρτίου.
 
Έτσι, θα είμαστε και ‘μείς καλύτερα προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε έγκαιρα τα οργανωτικά θέματα που προκύπτουν.
 
Για τους λόγους αυτούς, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για τη συμμετοχή ή μη του συλλόγου σας, μέχρι και την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου, ώστε να κάνουμε από την πλευρά μας τις απαραίτητες ενέργειες.
 
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.