Με το βλεμμα στο Τοκιο ο Αθλητικος Συλλογος Ατομων με Αναπηρια «Ηροδικος»

Τριάντα τρία άτομα και φορείς που τον στήριξαν όλα τα προηγούμενα χρόνια βράβευσε ο Σύλλογος κατά τον ετήσιο χορό του

Τριάντα τρία άτομα και φορείς που έχουν βοηθήσει και στηρίξει τον Αθλητικό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία «Ηρόδικο» βράβευσε ο Σύλλογος το βράδυ της Παρασκευής 18 Ιανουαρίου, κατά την διάρκεια του ετήσιου χορού του.
 

«Σήμερα είμαστε εδώ για να κάνουμε μια γιορτή μαζί με όλους τους ανθρώπους που μας έχουνε βοηθήσει και μας έχουν στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια» σημείωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μιχάλης Ραγκούσης, που τόνισε πως για το σύλλογο το 2019 είναι μια κομβική χρονιά, γιατί οι αθλητές του ξεκινάν μια μεγάλη πορεία, η οποία οδηγεί στους Παραολυμπιακούς στο Τόκιο το 2020.

Βέβαια αυτό απαιτεί μεγάλη προσπάθεια αλλά και πόρους, όμως αυτό δεν πτοεί τους αθλητές και τον Σύλλογο, με τον κ. Ραγκούση να σημειώνει πως πρέπει, όπως άλλες τοπικές κοινωνίες στηρίζουν τους αθλητές τους, το ίδιο να κάνει και η δική μας τοπική κοινωνία.
 

Ιδιαίτερα μάλιστα όταν έχουν ένα τόσο βαρύ παρελθόν, με 5 μέλη του Συλλόγου να συμμετέχουν στην Εθνική ομάδα που ταξίδεψε στο Ρίο το 2016, και επέστρεψαν όλοι παραολυμπινίκες, με ένα χρυσό μετάλλιο από τον Δημοσθένη Μιχαλετζάκη, ενώ έχουν προσδοκίες για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα το 2020.
 

Για αυτό και πιστεύει πως πρέπει να βρεθεί η λύση, γιατί τα παιδιά τις αξίζουν. «Λύσεις πάντα υπάρχουν, τους τρόπους πρέπει να βρούμε και να τους δημιουργούμε» επεσήμανε ο ίδιος για να εκφράσει την ελπίδα πως η γιορτή αυτή θα είναι μια καλή αρχή, και ένα έναυσμα για να ξεκινήσουν, ενθυμούμενοι ταυτόχρονα όλους όσους βοήθησαν μέχρι τώρα και να τους τιμήσουν. 

Ποιοι βραβεύτηκαν 

Έτσι βράβευσαν τους Μεγάλους Χορηγούς-Υποστηρικτές, που είναι ο Δήμος Κομοτηνής, το Σ.Ε.Φ.Α.Α. Δ.Π.Θ., αλλά και  τους Δημήτριο Γκαϊτατζή (Wheel), Νικόλαο Λυκούδη (Αστικά ΚΤΕΛ Κομοτηνής Α.Ε.), Γεώργιο Πίτσα (Pitsas Camp), Αθανάσιο  Σχώρη (Mikel Κομοτηνής) και Κωνσταντίνο Χαυτόπουλο (Σουλτάν Τεπέ).
 

Επίσης βραβεύτηκαν οι χορηγοί υποστηρικτές:
 
Δήμος Ξάνθης, Δήμος Αλεξανδρούπολης, ΕΒΕΡ, ο Ταξίαρχος XXI ΤΘΤ κ. Λάζαρος Καμπουρίδης, ο Ταξίαρχος 29ης Μ/Π ΤΑΞ ΠΖ κ. Γιώργος Χατζηγεωργίου, το Παράρτημα Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού-Σαμαρείτες, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ροδόπης, η Καλλονή ΑΕ, Ortho-Prosvasi, Rodopi Tours, Anatolia Hotel, ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ ΞΑΝΘΗΣ, Το Μασάλι, Αντώνιος Καρακατσιάνης, Χρήστος Κούτρας, Κωνσταντίνος Μπραντής, Χρήστος Μποζατζής, Νικόλαος Οικονομίδης, Γεώργιος Παπαλεξάνδρου, Δημήτριος Πιρπιρής, Γεώργιος Τζαμπαζλής, Σωτήριος Τσεμελής και ο Νικόλαος Χατζηθεοδώρου.
 

Τέλος βραβεύτηκαν και οι αθλητές Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, Ευθυμία Γκουλή και Δημήτριος Καρυπίδης

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.