Την πιτα τους εκοψαν οι 140 εργαζομενοι του ΚΕΜΕΑ

Με τον Γιάννη Γκαράνη στην θέση του Προέδρου για τελευταία φορά προ των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019

Με τον Γιάννη Γκαράνη στην θέση του Προέδρου για τελευταία φορά, καθότι ο ίδιος κατέρχεται στην επερχόμενη «μάχη» των αυτοδιοικητικών εκλογών, ως υποψήφιος δήμαρχος, έκοψαν την βασιλόπιτά τους οι εργαζόμενοι του ΚΕΜΕΑ του Δήμου Κομοτηνής.
 
Οι 140 εργαζόμενοι του πολυπληθέστερου νομικού προσώπου του δήμου Κομοτηνής, έδωσαν και φέτος το «παρών» σε μία βραδιά σκοπός της οποίας όπως επεσήμανε ο κ. Γιάννης Γκαράνης είναι διπλός, η ενίσχυση της εξωστρέφειας του ΚΕΜΕΑ και η απαλοιφή των λογικών, λόγω της καθημερινής τριβής, εντάσεων μεταξύ των ίδιων των εργαζομένων.
 

Το Κέντρο Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Κομοτηνής άλλωστε, όπως εξήγησε ο ίδιος, είναι το πολυπληθέστερο νομικό πρόσωπο του Δήμου Κομοτηνής, απασχολώντας 140 εργαζομένους που εξυπηρετούν περισσότερους από 5.000 πολίτες, μέσα από τα ΚΑΠΗ, το πρόγραμμα ΤΕΒΑ, τους παιδικούς σταθμούς αλλά και το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», το οποίο βέβαια περνάει πλέον στα χέρια του Δήμου.
 

Ο κ. Γκαράνης ήταν αυτός που έκοψε τη βασιλόπιτα και μοίρασε τα δώρα στους τυχερούς εκ των παρευρισκομένων ευχόμενος καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Όπως τόνισε και δια μικροφώνου, η φετινή εκδήλωση ήταν και η τελευταία που τον βρίσκει στη θέση του Προέδρου, ευχόμενος την επόμενη φορά να δώσει το παρών με την ιδιότητα του Δημάρχου, εφόσον όπως υπογράμμισε ο κόσμος τον επιλέξει.
 
Ερωτηθείς σχετικά με τον τομέα της κοινωνικής πολιτικής και αν αυτός θα συνεχίσει να αποτελεί για τον ίδιο προτεραιότητα, και από την θέση του δημάρχου εφόσον εκλεγεί, ο κ. Γκαράνης τόνισε πως ο Δήμος Κομοτηνής παρά τις περικοπές έριξε το κύριο βάρος του στην κοινωνική πολιτική, τις κοινωνικές υπηρεσίες και δομές του, «δείχνοντας το κοινωνικό μας πρόσωπο και χαρακτήρα» για να εξηγήσει πως έτσι θα συνεχίσει και ο ίδιος.
 

Αξίζει να σημειωθεί πως χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο αντιπρόεδρος του ΚΕΜΕΑ κ. Νότης Χαραλαμπίδης, καθώς και ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κ. Νίκος Φακιρίδης. Παρόντες ήταν επίσης ο υποψήφιος δήμαρχος Κομοτηνής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» κ. Γιάννης Λεβέντης και ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Στράτος Τσακιρίδης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.