Η Νικολετα Μπαρμπα συνεχιζει στο ‘19 οπως ακριβως και το ‘18

Κατέκτησε ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο σε διεθνή διοργάνωση

Η έλευση του νέου έτους ήδη από τις πρώτες μέρες για ορισμένους έσπευσε να διαψεύσει το αίσθημα αισιοδοξίας που διακατέχει όλους κάθε νέα χρονιά. Άλλοι πάλι συνεχίζουν τη νέα χρονιά από εκεί που άφησαν την παλιά. Όπως συνέβη με τη Νικολέτα Μπάρμπα, η οποία μετά το χρυσό στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Παμπαίδων/Παγκορασίδων και Παίδων/Κορασίδων  τον Σεπτέμβρη του ’18 απέσπασε το χρυσό μετάλλιο σε ακόμη μία διεθνή διοργάνωση στο άθλημα της πάλης. Ο λόγος για το Διεθνές Open Cup που διεξήχθη στις 13 Ιανουαρίου στην πόλη Le Creusot της Γαλλίας  για αθλητές σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες (U15-U17-U23).
 

Η νεαρή αθλήτρια του τμήματος πάλης του ΑΣ Δημοκρίτειο Κομοτηνής αγωνίστηκε στην πρώτη ηλικιακή κατηγορία και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, κερδίζοντας τέσσερις φορές σε ισάριθμους αγώνες. Μάλιστα σε 3 από αυτούς η Νικολέτα Μπάρμπα δεν επέτρεψε στις αντιπάλους της να κερδίσουν κάποιο πόντο. Συγκεκριμένα νίκησε με 10-0 τις αντιπάλους της από την Ιταλία, τη Νορβηγία και τη Γερμανία και με 12-1 την αντίπαλό της από την Ουγγαρία.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλευρό της η νεαρή αθλήτρια είχε όπως πάντα τον πατέρα της, Ιωάννη Μπάρμπα, μέλος ΕΕΠ στο ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ και επιστημονικό σύμβουλο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πάλης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.