Το Σωματειο ΑμεΑ ΠΕ Ροδοπης μπαινει δυναμικα στο διαδικτυο

Δημιούργησε δική του ιστοσελίδα

Στη δημιουργία ιστοσελίδας προχώρησε το Σωματείο ΑμεΑ ΠΕ Ροδόπης με σκοπό την πληρέστερη και κατά το δυνατόν επαρκέστερη ενημέρωση των μελών του. Η ιστοσελίδα, όπως είναι αναμενόμενο, παρέχει διευκολύνσεις πρόσβασης σε αυτή. Συγκεκριμένα διαθέτει υπηρεσία ρομποτικής φωνητικής υποστήριξης, που αναγνωρίζει και διαβάζει το κείμενο που επιλέγεται κάθε φορά. Επίσης ο επισκέπτης της μπορεί να χρησιμοποιεί το μενού πάνω δεξιά για να προσαρμόσει την εμφάνιση της ιστοσελίδας στις ανάγκες του.
 
Όσο για το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, πέρα από τα νέα και τις δράσεις του Σωματείου περιλαμβάνει τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να έρθει κάποιος σε επικοινωνία μαζί του, έναν οδηγό σε θέματα αναπηρίας με τις παροχές του Σωματείου και πολλά άλλα.
 
Όπως εξήγησε σε γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος του Σωματείου κ. Τρύφωνας Καρούντζος «στα πλαίσια ευρωπαϊκής και εθνικής ενημέρωσης αλλά και στην υποχρέωση σαν πιστοποιημένο πια σωματείο Εθνικά απαραίτητη ήταν  η  δημιουργία ιστοσελίδας. Οι εξελίξεις τα νέα και οι θέσεις του αναπηρικού κινήματος διαβάζονται ή ακούγονται ρομποτικά από το ιστολόγιο. Σκοπός μας είναι  η ενημέρωση των ΑμεΑ η βελτίωση της ποιότητας ζωής τους και η συμπόρευση με τη νέα τεχνολογία».
 
Η διεύθυνση της ιστοσελίδας του Σωματείου ΑμεΑ ΠΕ Ροδόπης είναι η ακόλουθη: www.amearodopis.gr
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.