Αρχες Μαρτιου το Kom.on Party 2019

Απαρατήρητα

Ακόμα δεν προφτάσαμε να «επανέλθουμε» από τις εορταστικές ημέρες Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, στην κατά τα άλλα έντονη καθημερινότητα μας, ξεκινούν οι προετοιμασίες για τις απόκριες.
 
Γι’ αυτό τουλάχιστον μας προϊδεάζει το σχετικό φωτογραφικό στιγμιότυπο που ανήρτησε ο Σταύρος Πάττας των Trelacademy, από την συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποι των διοργανώτριων αρχών του Kom.on Party 2019, μεταξύ των οποίων, πέραν του προαναφερθέντα η πρόεδρος τη ΔΚΕΠΠΑΚ Νατάσα Λιβεριάδου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εβριτών Χρήστος Χατζηπέμου  καθώς και οι Χρήστος Γιοβανούδης και Αρσένης Παπουλιάς.
 
Πάντως πέραν της φωτογραφίας οι εικονιζόμενοι φρόντισαν να μας δώσουν και κάποιες λιγοστές πληροφορίες όπως την ημερομηνία διεξαγωγής του Kom.on party που αν μπορούμε να κρίνουμε από την ανάρτηση  θα πραγματοποιηθεί τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου και συγκεκριμένα 1 και 2 του μηνός, δεδομένου ότι η φετινή αποκριά πέφτει στις 10 Μαρτίου.
 
Πέραν της ημερομηνίας υποσχέθηκαν και πολλές εκπλήξεις, τις οποίες ομολογούμε ότι θα αναμένουμε καθότι ο καιρός που έχουν για προετοιμασία είναι αρκετός. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.