Πρεμιερα με προβληματα στις φοιτητικες εστιες της Κομοτηνης

Φοιτητές βρέθηκαν στην πρυτανεία και διαμαρτυρήθηκαν στον πρόεδρο του ΙΝΕΔΙΒΙΜ Δημήτρη Ζέρβα

Με δυσκολίες ξεκίνησαν οι πρώτες μέρες του νέου έτους στις εστίες της Κομοτηνής, μιας και σύμφωνα με τους φοιτητές, δεν λειτούργησε το εστιατόριο τόσο τη Δευτέρα όσο και το πρωί της Τρίτης.
 
Για αυτό το λόγο και κάποιοι από αυτούς βρέθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης 8 Ιανουαρίου στην Πρυτανεία, όπου βρισκόταν ο πρόεδρος του ΙΝΕΔΙΒΙΜ κ. Δημήτρης Ζέρβας, για να τους εκφράσουν τα παράπονά τους για την έλλειψη σίτισης, για να λάβουν την διαβεβαίωση ότι το θέμα θα αποκατασταθεί άμεσα.
 
Την βεβαιότητα πάντως τόσο ότι θα συνεχίσουν τα φαγητά των εστιών να παρασκευάζονται εντός τους, αλλά και πως οι περισσότεροι, αν όχι κατά τόπου όλοι, οι προηγούμενοι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν να εργάζονται σε αυτά έδωσε ο πρόεδρος του ΙΝΕΔΙΒΙΜ.
 
Όπως ανέφερε ο κ. Ζέρβας, δεν ισχύει πως θα υπάρχει catering, αλλά η παρασκευή του φαγητού θα γίνεται εντός της εστίας, από τον ανάδοχο, κάτι που προβλέπεται και από τις συμβάσεις που έχουν υπογραφεί.
 
Σημείωσε δε πως και στις 17 εστίες της χώρας που διαχειρίζεται το ΙΝΕΔΙΒΙΜ, οι εργολάβοι που αναλαμβάνουν τη λειτουργία τους με την έναρξη της χρονιάς, έχουν προσλάβει, στις περισσότερες περιπτώσεις, το παλιό προσωπικό, που έχουν εμπειρία στον τομέα.
 
Ανέφερε δε πως στην Κομοτηνή πήραν όλους τους παλιούς υπαλλήλους, ενώ για την Ξάνθη σημείωσε πως φαίνεται ότι προσλήφθηκε αν όχι το σύνολο, η πλειοψηφία τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.