Το κινηματογραφικο «μενου» της εβδομαδας

Η αυστηρά ενήλικη εκδοχή των Μuppets στο “The Happytime Murders”

Ένα φανταστικό και πολυαναμενόμενο καστ  αποτελούμενου από live action ηθοποιούς αλλά και τις λατρεμένες κούκλες της Jim Henson Alternative, εταιρίας παραγωγής του αείμνηστου Jim Henson του “Muppet Show” κάνει πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στις  αίθουσες του Odeon Kosmopolis στην Κομοτηνή.
 
Πέραν του “The HappytimeMurders”,  μιας αυστηρά ενήλικης εκδοχής των muppets, όπως έχει χαρακτηριστεί το κινηματογραφικό μενού του Odeon Kosmopolis αυτή την εβδομάδα περιλαμβάνει επίσης την περιπέτεια φαντασίας «Bumblebee», την επιστροφή της Μαίρη Πόπινς στη μεγάλη οθόνη σε μια παραγωγή της Disney με την Έμιλι Μπλαντ στον ομώνυμο ρόλο και το θρίλερ «Η Άννα και η Αποκάλυψη».
 
Επίσης καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κομοτηνής συνεχίζουν να προβάλλονται η περιπέτεια του γνωστού υπερήρωα της DC «Aquaman» με τον Τζέισον Μομόα στον πρωταγωνιστικό ρόλο, η ταινία animation «Ο ασπροδόντης», που βασίζεται στο κλασικό πλέον μυθιστόρημα του Τζακ Λόντον, η άκρως χριστουγεννιάτική ταινία κινουμένων σχεδίων «Ο Γκριντς» και η κωμωδία ελληνικής παραγωγής «Αιγαίο SOS», ενώ η τετράδα των Θανάση Βισκαδουράκη, Νίκου  Βουρλιώτη, Ηλία Μελέτη και Γιάννη Τσιμιτσέλη επιστρέφουν με το “Bachelor 3”. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει: 

The Happytime Murders
(Έως Τετάρτη 2 Ιανουαρίου, 22.20, Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 19:20
 
Σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι συνυπάρχουν με τα muppets, ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Φιλ ψάχνει να βρει τον κατά συρροή δολοφόνο που σκότωσε τον αδερφό του και τώρα έχει βάλει στο μάτι τους πρωταγωνιστές μιας διάσημης τηλεοπτικής σειράς για παιδιά. Από τον δημιουργό των «Muppets» και με το καυστικό χιούμορ των αθυρόστομων κωμικών Μελίσα ΜακΚάρθι, Τζόελ ΜακΧέιλ και Ελίζαμπεθ Μπανκς, αυτή η ταινία είναι γεμάτη σεξ, βία και muppet αλητεία.
 
Συνεχίζουν και αυτή την εβδομάδα:
 
Bumblebee
(20:00, 22:30, Έως Δευτέρα και 17:50)
 
Κυνηγημένος το έτος 1987, ο Bumblebee βρίσκει καταφύγιο σε μια μάντρα με παρατημένα αυτοκίνητα σε μια μικρή παραλιακή πόλη της Καλιφόρνια. Η Τσάρλι (Χέιλι Στάινφελντ), λίγο πριν κλείσει τα 18 και ενώ αναζητά τη θέση της σε αυτό τον κόσμο, ανακαλύπτει τον Bumblebee χτυπημένο και γεμάτο σημάδια. Καθώς η Τσάρλι τον επισκευάζει, συνειδητοποιεί ότι αυτό που έχει απέναντι της δεν είναι ένας συνηθισμένος κίτρινος Σκαραβαίος.
 
Anna and the Apocalypse / Η Άννα και η Αποκάλυψη
(22:20, Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 19:10)

Κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, τo ξύπνημα των ζόμπι απειλεί την ήσυχη πόλη του Little Haven, αναγκάζοντας την Άννα και τους φίλους της να τρέξουν, να παλέψουν και να… πετσοκόψουν προκειμένου να επιβιώσουν οι ίδιοι και οι αγαπημένοι τους. Σύντομα, θα ανακαλύψουν πως κανείς δεν είναι ασφαλής σε αυτόν τον κόσμο και, καθώς τα πάντα καταρρέουν γύρω τους, θα αντιληφθούν πως μπορούν να εμπιστευτούν μόνο ο ένας τον άλλον.
 
Mary Poppins Returns / Η Μαίρη Πόπινς Επιστρέφει
(Μεταγλωτισμένο: 18.30,  Υποτιτλισμένο:19.40, Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 17:30)
 
Στη νέα Mary Poppins της Disney, η Emily Blunt (The Girl on the Train, Into the Woods) είναι η τέλεια νταντά με τις μοναδικές μαγικές ικανότητες, η οποία μπορεί να μεταμορφώσει μια βαρετή δουλειά σε μια αξέχαστη, φανταστική περιπέτεια. Σε αυτό το ολοκαίνουριο σίκουελ, γεμάτο φρεσκάδα αλλά και πιστό στο πνεύμα της πρώτης ταινίας, η Mary Poppins επιστρέφει για να βοηθήσει τη νέα γενιά της οικογένειας Banks να ξαναβρεί τη χαρά και την αδιαμφισβήτητη μαγεία της ζωής μετά από μια απώλεια. Η αινιγματική νταντά καταφτάνει παρέα με το φίλο της τον Jack (ο Lin-Manuel Miranda της Vaiana), έναν αισιόδοξο φανοκόρο που φέρνει φως -και ζωή- στους δρόμους του Λονδίνου.
 
The Bachelor 3
(20:20, 22:40, Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 19:00)
 
Ο Τζίμης (Νίκος Βουρλιώτης) ετοιμάζεται να παντρευτεί και φωνάζει τα φιλαράκια του για το καθιερωμένο πλέον bachelor. Όλα πάνε φυσιολογικά αυτή την φορά προς έκπληξη όλων και η ώρα του γάμου έχει φτάσει. Αυτό όμως που θα ακυρώσει και αυτόν τον γάμο δεν θα αργήσει να έρθει…
Ο Ρένος (Θανάσης Βισκαδουράκης) θα απαχθεί στην εκκλησία. Στην προσπάθειά τους να βρουν τον φίλο τους ο Αντώνης (Γιάννης Τσιμιτσέλης), ο Τζίμης (Νίκος Βουρλιώτης) και ο Κωστής (Ηλίας Μελέτης) θα βρεθούν στη Λάρισα όπου τα πράγματα ξεφεύγουν πραγματικά και τα αποτελέσματα είναι άκρως διασκεδαστικά!!
 
Aquaman
(21:10)
 
Από την Warner Bros. Pictures και τον σκηνοθέτη Τζέιμς Γουάν έρχεται μια γεμάτη δράση περιπέτεια που εκτυλίσσεται στον αχανή, οπτικά εκπληκτικό υποβρύχιο κόσμο των επτά θαλασσών: το “Aquaman”, με πρωταγωνιστή τον Τζέισον Μομόα. Η ιστορία αποκαλύπτει την προέλευση του μισού-ανθρώπου, μισού- Ατλάντειου Άρθουρ Κάρι και εξερευνά το ταξίδι της ζωής του- ένα ταξίδι που δεν θα τον αναγκάσει απλώς να αντικρίσει τον πραγματικό του εαυτό, αλλά να ανακαλύψει αν είναι άξιος να γίνει αυτός που γεννήθηκε… Να γίνει ένας βασιλιάς!
 
White Fang / Ο Ασπροδόντης (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)
(18:10, Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 17:10)
 
Βασισμένη στο κλασικό μυθιστόρημα του Τζακ Λόντον «Ο Ασπροδόντης», αυτή η απίθανη ταινία κινουμένων σχεδίων είναι ένα συγκινητικό και τρυφερό παραμύθι για τη ζωή ενός μικρού λυκόσκυλου που σιγά-σιγά εγκαταλείπει την άγρια φύση και γνωρίζει τον κόσμο των ανθρώπων, σε μια συναρπαστική περιπέτεια με φόντο την παγωμένη Αλάσκα. Από τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη Αλεξάντρ Εσπιγκάρες.
 
The Grinch / Ο Γκριντς (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)
(18:00)

Η ταινία Ο Γκριντς αφηγείται την ιστορία ενός κυνικού γκρινιάρη που θέλει να κλέψει τα Χριστούγεννα και να τα εξαφανίσει μια για πάντα. Όμως η καρδιά του θα γλυκάνει εξαιτίας του γενναιόδωρου πνεύματος ενός μικρού κοριτσιού. Αστεία, ενθουσιώδης και άκρως ψυχαγωγική, η ιστορία του Γκριντς μιλάει όπως καμία άλλη για την ουσία των Χριστουγέννων, για την αγάπη των γιορτινών ημερών και για τη δύναμη της αισιοδοξίας.
 
ΑΙΓΑΙΟ SOS
(20:10)

Καλοκαίρι 2018. Ελληνικές και τουρκικές φρεγάτες οργώνουν το Αιγαίο. Ένας μεγάλος σεισμός όμως φέρνει στην επιφάνεια μια βραχονησίδα σε διεθνή χωρικά ύδατα. Έλληνες και Τούρκοι στέλνουν άμεσα στρατεύματα για να καταλάβουν το νησί. H κάθε διμοιρία καταλαμβάνει περίπου… από μισό. Τα αστεία αλλά και σοβαρά περιστατικά μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων δεν αργούν να πάρουν διαστάσεις τσουνάμι.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.