Η ενωμενη «Κοινωνια Πολιτων»

Απαρατήρητα

Μπορεί ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της «Κοινωνίας Πολιτών» Γιάννης Γκαράνης στην πρόσφατη πρώτη απεύθυνση του προς το κοινό της Κομοτηνής να ανέλαβε και τον ρόλο άλλων, κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό των έργων και των ημερών της νυν διοίκησης, ωστόσο αυτό που έκανε εντύπωση και συζητήθηκε είναι η για πρώτη φορά μετά από καιρό, ενωμένη εικόνα της παράταξης.
 
Γεγονός που σίγουρα αποτελεί «νίκη» για τον υποψήφιο δήμαρχο καθότι η συνέχεια της παράταξης, ως έχει – πέραν των όποιων νέων προσθηκών – δεν αποτελούσε δεδομένο, ούτε εύκολο έργο για τον «διάδοχο» ήτοι τον Γιάννη Γκαράνη.
 
Το είχαμε γράψει άλλωστε και στο παρελθόν πως το πρώτο πράγμα που θα είχε να διαχειριστεί ο ίδιος, σε αντίθεση με τους υπολοίπους υποψηφίους, θα ήταν το κλείσιμο των «ανοιχτών μετώπων», που, όπως δήλωσε και στην συνέντευξή του στον «ΠτΘ», λογικό ήταν να υπάρχουν μετά την αποχώρηση του Γιώργου Πετρίδη και την ανάδειξη ενός νέου επικεφαλής.
 
Αυτό ήταν άλλωστε και αυτό που επέλεξε ο ίδιος να προτάξει κατά την πρώτη αυτή εμφάνισή του ως υποψήφιος δήμαρχος, εν είδει και σεβασμού προς τους πολιτικούς του «συνοδοιπόρους», οι οποίοι φαίνεται πως του το ανταπέδωσαν.
 
Ακόμα και εκείνοι, οι οποίοι δεν έχουν κατασταλάξει αν θα είναι εκ νέου υποψήφιοι ή θα αποσυρθούν, προσωρινά ή και μόνιμα, από τον πολιτικό βίο της περιοχής. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.