Εξι φοιτητες στην επιτροπη για τη διαχειριση του ζητηματος της 4ης Νομικης Σχολης

Απαρατήρητα

Φοιτητές και καθηγητές της Νομικής Σχολής Κομοτηνής οργανώνονται και λαμβάνουν ενεργή δράση προκειμένου να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στην ίδρυση ενός τέταρτου τμήματος στην Πάτρα. Μόλις στις 12 Δεκεμβρίου ανακοινώθηκε η σύσταση επιτροπής αποτελούμενης από καθηγητές του τμήματος ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, αντίστοιχη επιτροπή δημιουργήθηκε και από τους φοιτητές.
 
Η ομάδα θα απαρτίζεται από τους κκ Αφροδίτη Αρνογιαννάκη, Μιχάλη Μιχαλάκη, Λάμπρο Παρούτσα, Γιώργο Καράντζιο, Κωνσταντίνο Μουρτοπάλλα και Στυλιανό Θεοχάρη οι οποίοι ενδέχεται να ταξιδέψουν στην Αθήνα προκειμένου να συναντηθούν με τον Υπουργό Παιδείας και άλλους θεσμικούς εκπροσώπους. Χαρακτηριστικές είναι άλλωστε οι αντιδράσεις των νέων που τον τελευταίο καιρό κάνουν έναν μεγάλο αγώνα, θέλοντας να αποτρέψουν πιθανή υποβάθμιση της σχολής τους αλλά και γενικότερα της ακριτικής μας πόλης.
 
Εξάλλου είναι καταγεγραμμένες οι ανησυχίες που κατά καιρούς έχουν εκφραστεί, και φυσικά όχι μόνο από την ακαδημαϊκή κοινότητα για τις επιπτώσεις μίας τέτοιας απόφασης που λήφθηκε χωρίς την σύμφωνη γνώμη όλων. Χ.Κ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.