Πανω απο 150 κοτσιδες στον Συλλογο «Δυναμη Ψυχης» για τη δημιουργια περουκων

Απαρατήρητα

Μπορεί στην καθομιλουμένη εκφράσεις όπως «μην ασχολείσαι με τρίχες» κ.τ.λ. να χρησιμοποιούνται για να εκφράσουν κάτι το ασήμαντο, ωστόσο μόνο ασήμαντη δεν είναι μια τέτοιου είδους προσφορά, τριχών, σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Αυτή η διαπίστωση φαίνεται πως έχει εμπεδωθεί πλέον στους συμπολίτες μας, όπως εμπεδωμένο θεωρείται στη συνείδηση των πολιτών και το έργο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ν. Ροδόπης «Δύναμης Ψυχής». Ο λόγος βέβαια για τη δράση συγκέντρωσης μαλλιών που βρήκε ευήκοα ώτα και εφαρμογή χάρη στη συνεργασία με το Σωματείο Κουρέων-Κομμωτών.
 
Έτσι λοιπόν πολίτες, κομμωτήρια της πόλης και Σύλλογος σε αγαστή συνεργασία κατάφεραν να συγκεντρώσουν λίγο πριν τα Χριστούγεννα πάνω από 150 κοτσίδες, οι οποίες και θα κατευθυνθούν στη δημιουργία περουκών για όσες γυναίκες τις έχουν ανάγκη.
 
Αναγκαίο είναι βέβαια να διευκρινίσουμε πως η εν λόγω δράση δεν σταματά εδώ αλλά «τρέχει» διαρκώς. Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθύνονται στα κομμωτήρια της πόλης μας στα οποία μπορούν να δωρίζουν τα μαλλιά τους. Από εκεί και πέρα το Σωματείο Κουρέων-Κομμωτών Κομοτηνής αναλαμβάνει τη συγκέντρωση των κοτσίδων και τις δίνει στον Σύλλογο «Δύναμη Ψυχής». Αυτός με τη σειρά του τα στέλνει σε συνεργαζόμενη βιοτεχνία ώστε τα μαλλιά να γίνουν περούκες, τις οποίες διαθέτει στη συνέχεια σε ανασφάλιστες και άπορες γυναίκες δωρεάν και σε όσες γυναίκες έχουν κάρτα μέλους του συλλόγου με αντίτιμο τα χρήματα που δικαιούνται ως αποζημίωση από το ταμείο τους.Χ.Λ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.