Για το “Di-zine” η μοδα ειναι ελληνικη υποθεση

Δύο γυναίκες με πάθος για τα ιδιαίτερα και ξεχωριστά ρούχα ξεκίνησαν μία νέα προσπάθεια στην Κομοτηνή

Το απόγευμα της Παρασκευής η Χαρούλα Ερεηλιάδου και η Γεωργία Κατσάνου άνοιξαν τις πόρτες του καινούργιου καταστήματος “Di-zine” στην οδό Ηροδότου 17 στην Κομοτηνή. Άνδρες και γυναίκες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα τους και βρέθηκαν σε ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο στυλ και αφοσίωση στην επίτευξη ενός και μόνο στόχου.
 

«Θέλουμε να ντύνουμε τους ανθρώπους με ιδιαίτερα ρούχα και να μοιραζόμαστε μαζί τους με την καρδιά μας το ίδιο πάθος για την μόδα. Αποφασίσαμε πως αυτό μας αρέσει και μας εκφράζει» είπε η κ. Ερεηλιάδου εξηγώντας πως πρόκειται για μία πορεία την οποία η ίδια ανέκαθεν επιθυμούσε να ακολουθήσει.
 

Η ιδέα να συνεργαστεί με άλλα μέλη της οικογένειάς της προέκυψε εντελώς αβίαστα και ήταν φυσική εξέλιξη λόγω των κοινών τους απόψεων γύρω από την μόδα. Οι ιδιοκτήτριες επιδιώκουν να προσφέρουν στην αγορά της πόλης μας κομμάτια που να έχουν μία ξεχωριστή πινελιά, επιμένοντας αδιαπραγμάτευτα στην ποιότητα και τα ελληνικά brands, όπως Toi Moi, C-THROU , Parizianista, Zick Zack, Maki Philosophi, Desire, Doca, Anel κ.α.
 

«Θέλουμε ο πελάτης να νοιώσει ωραία και να ντυθεί από πάνω μέχρι κάτω έστω και με λίγα χρήματα, γι’ αυτό και έχουμε επιλογές για όλα τα γούστα και όλα τα πορτοφόλια. Οι βιτρίνες και τα ράφια μας είναι γεμάτα προτάσεις» ανέφεραν χαρακτηριστικά καλώντας τον κόσμο να τις γνωρίσει από κοντά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.