Μια ξεχωριστη κολυμβητικη εμπειρια εζησαν τα παιδια δυο συλλογων της περιοχης μας

Κοινή προπόνηση του «Νηρέα Ορεστιάδας» και της Ναυταθλητικής Ένωσης Ροδόπης

Το Σάββατο 17 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε κοινή προπόνηση κολύμβησης μεταξύ των προαγωνιστικών ομάδων του «Νηρέα Ορεστιάδας» και της Ναυταθλητικής Ένωσης Ροδόπης. Σκοπός της συγκεκριμένης δράσης ήταν η ενίσχυση της ευγενούς άμιλλας, της κοινωνικότητας και η διδασκαλία καινούργιων προπονητικών μεθόδων στα παιδιά των δυο συλλόγων. Μετά την προπόνηση κολύμβησης ακολούθησε η καθιερωμένη προπόνηση bowling και γεύμα.

Ως βασικοί συντελεστές αξίζει να αναφερθούν οι υπεύθυνοι προπονητές των δυο ομάδων, κκ Κασιμάτης και Παρασκευάς από την ΝΕΡΟ και κ. Μιρμογκίδης από τον Νηρέα Ορεστιάδα, οι έφοροι κ. Βαρσαμίδης από την ΝΕΡΟ και κ. Τσολακίδου από τον Νηρέα Ορεστιάδας και οι αρχηγοί των αποστολών, κ. Μαργαρίτη και κ. Ελαφρούδη από την ΝΕΡΟ και τον Νηρέα Ορεστιάδας αντίστοιχα. Όλοι τους ευχαρίστησαν για μία ακόμα φορά την ΣΕΦΑΑ ΔΠΘ και τον καθηγητή, κ. Βασίλειο Γούργουλη.

Ευελπιστούμε στην επανάληψη αντίστοιχων δράσεων που παράγουν ευτυχισμένες στιγμές και παρέχουν θετικά βιώματα στα παιδιά μέσα από τον αθλητισμό. ΧΚ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.