Νεοι εθελοντες αγκαλιασαν μια ομορφη πρωτοβουλια για παιδια

Απαρατήρητα

Το πρόγραμμα διαχείρισης παιδικής παχυσαρκίας πραγματοποιείται εδώ και καιρό στα σχολεία της Ροδόπης περιλαμβάνοντας μία σειρά από εκδηλώσεις και παιχνίδια με σκοπό να βελτιώσει τις καθημερινές συνήθειες των μικρών μας φίλων.
 
Σταδιακά αγκαλιάστηκε, εξαπλώθηκε και ανέδειξε μία «δεξαμενή» ανθρώπων, νέων εθελοντών της Σχολής Επιστημόνων Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ΔΠΘ, οι οποίοι με γνώμονα την αγάπη τους και τη επιθυμία τους να στηρίξουν ουσιαστικά την προσπάθεια βρέθηκαν στις 14 και 15 Νοεμβρίου στο 1ο Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής, βοηθώντας τον υπεύθυνο καθηγητή, κ. Μιχάλη Πολυτσάκη κατά την διάρκεια των δράσεων.
 
Πέραν από τον αρχικό του στόχο, λοιπόν, το πρόγραμμα κατάφερε και κάτι ακόμα, να φέρει κοντά τους νέους ανθρώπους με την εκπαιδευτική κοινότητα της πόλης ώστε να βρεθούν τρόποι εποικοδομητικής συνεργασίας με τα μάτια στραμμένα στην υγεία και τον αθλητισμό. Άλλωστε και οι ίδιοι οι εθελοντές εισέπραξαν αναγνώριση αφού κέρδισαν χρήσιμες δεξιότητες που θα τους φανούν χρήσιμες στην αγορά εργασίας αλλά και ένα ζεστό χαμόγελο από τα παιδιά, κάτι που σίγουρα αποτελεί την καλύτερη ανταμοιβή.
 
Ένα μεγάλο μπράβο, λοιπόν, σε όσους αναδεικνύουν με την δράση τους την καλή πλευρά των ανθρώπων. Χ.Κ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.