Μοναδικες στιγμες διασκεδασης και υπεροχες γευσεις στο «Αλλοτινο»

Μία σταθερή επιλογή που φιλοξενεί κάθε κοινωνική εκδήλωση, απογειώνοντας την διάθεση της παρέας

Ένα τραπέζι σε έναν ζεστό χώρο, περιποιημένα πιάτα, κρασί που ρέει άφθονο και ζωντανές μουσικές που απογειώνουν την διάθεση της παρέας. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο για χειμερινή έξοδο στην Κομοτηνή;
 

Από τα πλέον γνωστότερα «στέκια» της πόλης η ταβέρνα – μεζεδοπωλείο «Αλλοτινό» εδώ και 17 χρόνια διατηρεί αναλλοίωτη την ποιότητα των πρώτων υλών, όπως τα καλοψημένα κρέατα και τα ολόφρεσκα ψάρια που χαρακτηρίζουν την κουζίνα του. Στον κατάλογό του θα βρείτε ξεχωριστές προτάσεις και επιλεγμένες ετικέτες κρασιών, που μαζί με ελληνική μουσική δημιουργούν τον ιδανικό συνδυασμό για ιδανικές στιγμές με άξονες το κέφι και την γεύση.
 
Ο εσωτερικός χώρος που συνδυάζει μοντέρνες πινελιές με νοσταλγικά διακοσμητικά στοιχεία από την παλιά Κομοτηνή αποτελεί σταθερή επιλογή που φιλοξενεί κάθε κοινωνική εκδήλωση, από χορούς συλλόγων μέχρι δεξιώσεις, ορκωμοσίες και βαπτίσεις.

Κάθε Παρασκευή (φοιτητική βραδιά) και Σάββατο υπάρχει ζωντανή ορχήστρα, ενώ οι Τρίτες έχουν «άρωμα» γυναίκας προσφέροντας απεριόριστο φαγητό με μόλις πέντε ευρώ. Άλλωστε, ο ιδιοκτήτης, Σάκης Μπατζάκης εγγυάται ότι σε κάθε περίπτωση θα φάτε καλά και θα περάσετε ακόμα καλύτερα, πάντα με έμφαση στις καλές τιμές που σίγουρα θα σας «κερδίσουν».
 
Info
Ταβέρνα «Αλλοτινό»
Γεωργίου Μέγα 2, Κομοτηνή
2531027915

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.