Κυκλοφορησε το «ΑρχιΖΩ το ματς 2018-2019»

Ο απαραίτητος αθλητικός οδηγός για κάθε φίλαθλο της Ροδόπης με την υπογραφή του «ΠτΘ»

Οι δύσκολοι καιροί για τη χώρα μας συνεχίζονται, καθιστώντας ολοένα και περισσότερο αναγκαία  τη δυνατότητα εκτόνωσης και ταύτισής μας με ένα ευρύτερο σύνολο. Με μια ομάδα που αγαπάμε τους παίκτες της, την πιστεύουμε και είναι ικανή κάθε σαββατοκύριακο να μάς χαρίζει την αδρεναλίνη του πάθους που χρειαζόμαστε για να είμαστε πραγματικά ζωντανοί άνθρωποι. Με εξάρσεις, με χειροκρότημα, χαρά ή λύπη, θαυμασμό πάντως για τη δεξιοτεχνία όσων αθλούνται, αριστοτέχνες της μπάλας, σε οποιοδήποτε γήπεδο ή παρκέ. 
 

Στο πλαίσιο αυτό και φέτος, ο «Παρατηρητής της Θράκης» δεν θα μπορούσε παρά και εφέτος να παραμένει πιστός στην καταγραφή της αθλητικής κίνησης της περιοχής μας, παραμένοντας λάτρης των συνάξεων στα γήπεδα, στα καφενεία, στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, κάνοντας συντροφιά με όσους και όσες, Σάββατα και Κυριακές, με όλες τις καιρικές συνθήκες, κορυφαία θέση στην καρδιά τους εξακολουθεί να έχει η αγαπημένη τους ομάδα.
 

Με το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και το βόλεϊ να παραμένουν οι «βασιλιάδες» των σπορ της Ροδόπης, με φιλάθλους σταθερά προσηλωμένους στον ΓΑΣ Κομοτηνή, στην ΑΕ Κομοτηνής, στον Αίαντα και στο Δημοκρίτειο, και τους ποδοσφαιρόφιλους στον ΠΑΟΚ Κοσμίου και όλες τις ομάδες του τόπου που εμπλουτίζουν κι ανανεώνουν σε σφρίγος το χειροκρότημα των φιλάθλων της περιοχής μας.
 

Δηλώνουμε λοιπόν και πάλι «παρών» στο αθλητικό γίγνεσθαι της περιοχής, δια μέσου του «Αρχίζω το Ματς», του γνωστού πλέον σε όλους τους φιλάθλους, ευσύνοπτου και περιεκτικού αθλητικού οδηγού, δίνοντάς τους τη δυνατότητα, έχοντας «στην τσέπη τους» όλες τις αθλητικές συναντήσεις της χρονιάς, να προγραμματίσουν από νωρίς τις αθλητικές τους εξορμήσεις.
 
Καλή επιτυχία, λοιπόν, στις ομάδες του νομού μας και στους ανθρώπους που τις συναποτελούν, με υγεία, ύψιστες αθλητικές επιδόσεις, αλλά και θεαματικές απολαύσεις, με την υπογραφή του «ΠτΘ».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.