Το κινηματογραφικο «μενου» της εβδομαδας

«Peppermint» και «Journeyman» οι must see ταινίες της εβδομάδας

Τρεις νέες ταινίες περιλαμβάνει το κινηματογραφικό μενού του Odeon Kosmopolis αυτή την εβδομάδα. Πρόκειται για την δραματική «Journeyman» με τους Πάντι Κόνσινταϊν, Τζόντι Oυίτακερ, Πολ Πόπλγουελ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, το θρίλερ «Δύσκολες ώρες στο Ελ Ροαγιάλ» και την δραματική περιπέτεια «Peppermint» με την Τζένιφερ Γκάρνερ στον πρωταγωνιστικό ρόλο.
 
Επίσης καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κομοτηνής συνεχίζουν να προβάλλονται η περιπέτεια «Alpha», η περιπέτεια φαντασίας από το σύμπαν υπερηρώων της Marvell, «Venom» και η δραματική «Ένα αστέρι γεννιέται» με τους Μπράντλεϊ Κούπερ και τη Lady Gaga.
 
Τέλος για τους μικρούς και μεγάλους λάτρεις του είδους το Σαββατοκύριακο θα προβάλλονται οι ταινίες animation «Το απίθανο κοάλα», «Ο Μικροπόδαρος» και «Ο μαγεμένος πρίγκηπας». 

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών για αυτή την εβδομάδα στο Odeon Kosmopolis περιλαμβάνει:

Δύσκολες ώρες στο Ελ Ροαγιάλ

Επτά άγνωστοι, ο καθένας με ένα κρυμμένο μυστικό, συναντιούνται στο Ελ Ροαγιάλ της Λίμνης Τάχο, ένα ερειπωμένο ξενοδοχείο με σκοτεινό παρελθόν. Κατά τη διάρκεια μιας μοιραίας νύχτας, όλοι θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία για λύτρωση… πριν όλα πάνε κατά διαόλου. 

Journeyman
 
Ο Μάτι Μπάρτον είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο μποξ μεσαίων βαρών. Τώρα, φτάνοντας προς το φινάλε της καριέρας του, γνωρίζει ότι πρέπει να βγάλει όσα χρήματα προλαβαίνει και να φύγει από το παιχνίδι. Στόχος του είναι να εξασφαλίσει ένα σπιτικό και τη σύζυγο του, Έμα, μαζί με ένα μέλλον για τη Μία, το μωρό τους. Αντίπαλος του στο ρινγκ είναι ο αλαζόνας Νάσαρ Αλί, γνωστός για τις απολίτιστες δηλώσεις του. Σκοπός του Νάσαρ είναι να στερήσει τον τίτλο από τον Μάτι, πιστεύοντας κιόλας ότι θα το καταφέρει εύκολα. 

Peppermint
 
Όταν ο σύζυγος και η κόρη της Ρίλεϊ Νορθ δολοφονούνται από μέλη ενός καρτέλ και οι δολοφόνοι αφήνονται ελεύθεροι έχοντας λαδώσει τους διεφθαρμένους αξιωματικούς, αποφασίζει η ίδια να πάρει τη δικαιοσύνη στα χέρια της και να τιμωρήσει αυτούς που κατέστρεψαν τη ζωή της. 

Alpha

20.000 χρόνια πριν, κατά την τελευταία Εποχή των Παγετώνων. Καθώς βρίσκεται στο πρώτο τους κυνήγι, ως δείγμα ωριμότητας για να μπει στους επίλεκτους της φυλής, ένας νεαρός, ο Ζίτα, τραυματίζεται και αφήνεται να πεθάνει γύρω από τους βίσωνες, όταν όλα πηγαίνουν στραβά. Ξυπνώντας, είναι σε κακή σωματική κατάσταση, ολομόναχος και μακριά από το χωριό του. Πρέπει να μάθει να επιβιώνει και να καθοδηγήσει τον εαυτό του μέσα στην αγριότητα της φύσης. Όταν εξημερώνει διστακτικά έναν λύκο που εγκατέλειψε η αγέλη του, ονομάζοντας τον Άλφα, αρχίζει ο ένας να εξαρτιέται από τον άλλον κατά το κυνήγι, αποκτάει έναν περίεργο σύμμαχο. Τώρα, πρέπει να βρει τον δρόμο για τους δικούς του, πριν εισβάλει ο δολοφονικός Χειμώνας. 

Venom
 
Κατά τη διάρκεια μιας απόκοσμης περιπέτειας ο Spider-Man απέκτησε μία καινούργια μαύρη στολή, που άλλαξε τη μορφή του και ενίσχυσε τις ήδη εκπληκτικές του ικανότητες, δυστυχώς όμως επηρέαζε τα συναισθήματά του καθιστώντας τον πιο επιθετικό και απρόβλεπτο. Έτσι αποφάσισε να απαλλαγεί από τη στολή του, η οποία ωστόσο θα καταλήξει στον Έντι Μπροκ, έναν ξεχασμένο δημοσιογράφο που αδίκως κατηγορούσε τον Πάρκερ για τα προβλήματά του. 

Ένα αστέρι γεννιέται
 
ΣΑ αυτήν την τραγική ιστορία αγάπης, ο Κούπερ ενσαρκώνει τον γνωστό μουσικό Τζάκσον Μέιν, ο οποίος ανακαλύπτει και ερωτεύεται την επίσης καλλιτέχνη Άλι (Gaga). Εκείνη έχει αρχίσει να εγκαταλείπει το όνειρό της να γίνει μεγάλη τραγουδίστρια, μέχρι που ο Τζακ την βγάζει και πάλι στο προσκήνιο. Αλλά όταν η καριέρα της Άλι παίρνει τα πάνω της, η προσωπική πλευρά της σχέσης τους καταρρέει, καθώς ο Τζακ βρίσκεται σε συνεχή μάχη με τους δικούς του εσωτερικούς δαίμονες. 

Μόνο σήμερα και αύριο

Το απίθανο κοάλα

Ο Blinky Bill είναι ένα μικρό και αξιαγάπητο κοάλα με μεγάλη φαντασία. Ένας εξερευνητής στην καρδιά, που ονειρεύεται να αφήσει την μικρή του πράσινη πόλη και να ακολουθήσει τον εξερευνητή πατέρα του στα ταξίδια του. Όταν όμως ο Μr. Bill χάνεται σε ένα ταξίδι του, ο Βlinky είναι ο μόνος που πιστεύει ότι ο πατέρας του είναι ακόμα ζωντανός. Κάπως έτσι ξεκινάει ένα μεγάλο ταξίδι, συναντάει νέους φίλους στην ατέλειωτη Έρημο, σε μια περιπέτεια που τον φέρνει αντιμέτωπο με τον επικίνδυνο έξω κόσμο μακριά από το σπίτι του.

Ο Μικροπόδαρος

Η ιστορία φέρνει τα πάνω κάτω σε όλα όσα ξέρουμε για τα Γέτι, όταν ένα νεαρό και έξυπνο Γέτι ανακαλύπτει κάτι που πίστευε πως δεν υπήρχε: έναν άνθρωπο. Τα νέα για τον «Μικροπόδαρο» τού φέρνουν δόξα και μια ευκαιρία να κερδίσει το κορίτσι των ονείρων του. Επίσης, αναστατώνει την κοινότητα των Γέτι για το τι άλλο θα μπορούσε να υπάρχει στον κόσμο πέρα από το χιονισμένο τους χωριό.
 
Ο Μαγεμένος Πρίγκηπας

Τι θα γινόταν αν η Χιονάτη, η Σταχτοπούτα και η Ωραία Κοιμωμένη ανακάλυπταν ότι είναι αρραβωνιασμένες με τον ίδιο πρίγκιπα; Κάτω από την επιρροή ενός μαγικού κόλπου μιας σατανικής Βασίλισσας, ο πρίγκιπας με τη βοήθεια της νεαρής Λενόρε, πρέπει να ξεκινήσει ένα επικό ταξίδι για να βρει την πραγματική του αγάπη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.