Η ανακοινωση της ΕΠΣ Θρακης που ζητα την δημοσια συγνωμη του κ.Κακουλιδη και η απαντηση του προπονητη του Σπαρτακου

Το χρονικό της κόντρας μεταξύ της ΕΠΣ Θράκης και του κ.Κακουλίδη
Το Σάββατο 13/10 ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων, του οποίου προπονητής είναι ο Μιχάλης Κακουλίδης, υποδεχόταν την Δόξα Σώστη με την αναμέτρηση να διακόπτεται από τον διαιτητή Χούσκογλου λόγω της υψηλής έντασης που προκλήθηκε από την πλευρά των γηπεδούχων, οι οποίοι είδαν δύο παίχτες τους να αντικρίζουν απευθείας κόκκινη κάρτα.
 
Λίγη ώρα μετά το παιχνίδι ο προπονητής του Σπάρτακου με ποστάρισμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έγραψε τα εξής: 
 
« 45 προπονήσεις σε 60 μέρες και έρχεται κάποιος ΝΤΕΛΛΗΣ χωρίς σήμα διαιτητή και σου τινάζει τον αγώνα από ασχετοσύνη και ανεπαρκεια». 
 
Στη συνέχεια επανήλθε με νέο ποστάρισμα γράφοντας: 
 
«ΑΣ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΠΣ ΠΩΣ ΟΡΙΣΘΗΚΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ…Η ΑΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ».
 
Η απάντηση της Επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣ Θράκης ήταν άμεση και με ανακοίνωση σημείωσε τα παρακάτω: 
«H Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Θράκης, σχετικά με τα γραφόμενα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, από τον κ. Μιχάλη Κακουλίδη «ΑΣ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΠΣ ΠΩΣ ΟΡΙΣΘΗΚΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΡΑΣΕΙΣ… Η ΑΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ-45 προπονήσεις σε 60 μέρες και έρχεται κάποιος ΝΤΕΛΛΗΣ χωρίς σήμα διαιτητή και σου τινάζει τον αγώνα από ασχετοσύνη και ανεπάρκεια», για τον α΄ βοηθό του αγώνα ΣΠΑΡΑΚΟΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ-ΔΟΞΑ ΣΩΣΤΗ κ. Ντελή Ιωάννη.
Η Επιτροπή Διαιτησίας, θέλοντας να προφυλάξει τον θεσμικό της ρόλο, την αξιοπρέπειά της αλλά και τον διαιτητή κ. Ντελή Ιωάννη, βεβαιώνει ότι ο εν λόγω διαιτητής ο οποίος αποφοίτησε με επιτυχία από τη σχολή διαιτησίας υπό την αιγίδα της ΕΠΟ την περίοδο 2015-2016 έχει τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ εντός 48 ωρών από τον κ. Μιχάλη Κακουλίδη με γραπτή του επιστολή στα ΜΜΕ να ζητήσει δημόσια συγγνώμη, σε αντίθετη περίπτωση είμαστε υποχρεωμένοι για την τιμή και την υπόληψη τόσο τη δική μας όσο και του διαιτητή μας, να προσφύγουμε νομικά.
Υ.Γ. κ. Μιχάλη Κακουλίδη με ψέματα και λάσπη το μόνο που καταφέρνετε είναι να δημιουργείτε εντυπώσεις για μερικές ώρες. Σας αφήνουμε στην κρίση του αθλητικού κόσμου του Νομού μας».
 
Ο κ. Κακουλίδης επανήλθε με νέο ποστάρισμα απαντώντας ουσιαστικά στην ανακοίνωση της επιτροπής διαιτησίας:
«Σήμερα διαπιστώσαμε ότι υπάρχει και στην Ροδόπη Επιτροπή διαιτησίας ποδοσφαίρου που αξιολογεί και εντάσσει στους κόλπους της πολίτες οι οποίοι γίνονται διαιτητές και διευθύνουν τα τοπικά ποδοσφαιρικά παιχνίδια. Ανακοινώσεις απόλυτες και καθεστωτικές είναι για ολοκληρωτικά καθεστώτα τα οποία προσωπικά τα απεχθάνομαι γι' αυτό και τα πολεμώ. 
Φέτος στον Σπάρτακο δημιουργήθηκε εκ του μηδενός μια ποδοσφαιρική ομάδα με σχεδόν γηγενείς ποδοσφαιριστές κάτω των 20 χρόνων στην συντριπτική τους πλειοψηφία και αυτό φαίνεται ότι προβλημάτισε και ενόχλησε το σύστημα καθώς πριν 2 μήνες είχαν στον προγραμματισμό τους τον Σπάρτακο υπό διάλυση και αποσύνθεση. Ορίζοντας λοιπόν διαιτητές και βοηθούς οι οποίοι είτε από ανεπάρκεια τεχνική είτε από ανεπάρκεια ψυχολογική τινάζουν στον αέρα και προσπαθούν να καταστρέψουν όχι απαραιτήτως εσκεμμένα όλη την προσπάθεια που εγώ ως προπονητής μαζί με τους ποδοσφαιριστές υπό τις καθοδηγήσεις της διοίκησης έχουμε ξεκινήσει εδώ και 2 μήνες ανακοινώνω ότι δεν θα μείνουμε απαθείς. Ο συγκεκριμένος βοηθός πήρε αποφάσεις και καθοδήγησε τον διαιτητή να αποβάλλει χωρίς λόγο 2 ποδοσφαιριστές μας σε μια φάση που δεν προδίκαζε κάτι τέτοιο. Ακολούθως έχασε εντελώς την ψυχραιμία του και απηύθυνε αισχρές εκφράσεις προς τους ποδοσφαιριστές μας -προς την ομάδα και προς εμένα. 
Αφού λοιπόν θελε τε κύριοι της Επιτροπής συγνώμη βρείτε την αλλού. Εγώ δεν το είχα σκοπό, καθώς γνωρίζω ποδόσφαιρο, αλλά πλέον μετά τις απειλές και με τις μαρτυρίες των ποδοσφαιριστών και των φιλάθλων που άκουσαν θα προχωρήσω νομικά κατά του βοηθού για αισχρή εξύβριση των ποδοσφαιριστών και της ομάδος. Η ανεπάρκεια δεν καλύπτεται με απειλές και εκφοβισμούς τουλάχιστον όσον αφορά εμένα..»
Όπως όλα δείχνουν η υπόθεση θα συνεχισθεί θα συνεχιστεί στις δικαστικές αίθουσες.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.