Οργισμενη ανακοινωση του Πανθρακικου σχετικα με την αναμετρηση στον Ιασμο

«ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΥΝΟΙΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ» αναφέρει μεταξύ άλλων
Πριν από λίγη ώρα ο Πανθρακικός τοποθετήθηκε επίσημα για όλα όσα συνέβησαν στο “Απόστολος Σουλιώτης” στην χθεσινή αναμέτρηση με τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου καυτηριάζοντας την χθεσινή διαιτησία του διαιτητή Καραγιάννη αλλά και την Επιτροπή διαιτησίας όσον αφορά το θέμα των ορισμών.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την επίσημη θέση του ΑΠΣ Πανθρακικός, η διοίκηση των “πρασίνων” ζητά συγγνώμη από την ομάδα του Ιάσμου για κάποιες άσχημες συμπεριφορές σε βάρος των ποδοσφαιριστών της γηπεδούχου ομάδας τονίζοντας πως η ανακοίνωση σε καμία περίπτωση δεν αφορά τον Ίασμο.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανθρακικού:
 
«Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας, ΑΔΙΚΩΣ, στο γηπεδο του Ιάσμου με 2-1 από τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο. 
Σε ένα ματς που μάλλον το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία η ομάδα προηγήθηκε με σεντερφορισια προβολή του Χατζηιωαννιδη μετά από εξαιρετική σέντρα του Γρίβα. Ο Παγώνης ισοφάρισε μετά από σέντρα του Ρομπερ. Ενώ την ανατροπή έκανε με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Γιαννακιτσιδης.
Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ιάσμου για την προσπάθεια και τη νίκη.
Μεγάλη δυσαρέσκεια για τη διαιτησία του κ. Καράγιαννη, ο οποίος δυστυχως δεν είχε δόλο αλλά ανικανότητα.
 1. Στη φαση του πρώτου γκολ του Ιασμου ο Ρομπερ ανακτά τη μπαλα με καταφανέστατο φάουλ στον Ξενοδοχιδη Ηλ., από το οποίο ο αθλητης αποκόμισε και ένα σκισμένο παπούτσι 
2. Το φάουλ από το οποίο προήλθε το δεύτερο γκολ του Ιασμου, είναι εφεύρεση του κ. Καράγιαννη αλλά ακόμα και να δεχτούμε ότι πρόκειται για παράβαση, αυτή συμβαίνει μέσα στην περιοχή μας και όχι έξω από αυτή. Γεγονός που αποδεικνύει ότι πρόκειται για ανικανότητα και σαφή προσπάθεια να μοιραστουν σφυρίγματα.
3. Εξάντλησε βεβαίως την αυστηρότητα του με δεύτερη κίτρινη-κόκκινη σε μαρκάρισμα του Ηλ. Ξενοδοχιδη στο κέντρο του γηπέδου.
 Τα παραπάνω έχουν σκοπό να απαντήσουν σε αυτούς που διατυμπανίζουν ότι ο Πανθρακικος παίρνει σφυρίγματα. Ο Πανθρακικος έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια με παιδιά από την πόλη, επιχειρηματίες, φοιτητές και επαγγελματίες, παιδιά που αγαπούσαν την ομάδα και την αγαπάνε ακόμα να φτάσει σε ένα επίπεδο ενός νοικοκυρεμένου και υγιούς σωματείου. Άτομα που κοροϊδεύουν την προσπάθεια δε μας αφορούν. 
Την προηγούμενη αγωνιστική στο ματς με τη Δόξα Σώστη, χειροκροτήσαμε τους αντιπαλους μας, που μας κέρδισαν δίκαια και χωρις διαιτητικες παρεμβασεις.
Είναι χαρακτηριστική η αδιάφορη τακτική της Επιτροπης Διαιτησιας και παντος υπευθύνου, στο θέμα των διαιτητών, με μαθουσάλες παρατηρητές και βροντερη απουσια έμπειρων και καταρτισμένων διαιτητών. Άστοχοι ορισμοί, αδιάφοροι παρατηρητές και ανεκπαίδευτοι διαιτητές πάνε το ποδόσφαιρο της Κομοτηνης πίσω.
ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΥΝΟΙΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ
Η ανακοίνωση δεν αφορά σε καμία περίπτωση την ομάδα και τους αθλητές του Ιασμου, οι οποίοι πιθανώς να δέχτηκαν και άσχημες συμπεριφορές από οπαδούς και μελη της ομάδας, από δικαιολογημένη αγανάκτηση και Γι’αυτο εκ μέρους τους ζητάμε ΣΥΓΓΝΩΜΗ.
 Η εμφάνιση των παιχτών θύμισε αυτή των φιλικών… Τα καλύτερα είναι μπροστά μας…»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.