Νικη με ανατροπη για τον Ιασμο επι του Πανθρακικου με πολλα διαιτητικα λαθη!

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου - ΑΠΣ Πανθρακικός 2-1
Στο κατάμεστο “Απόστολος Σουλιώτης” ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου υποδέχθηκε τον Πανθρακικό με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη επικρατώντας με 2-1 και κατακτώντας το απόλυτο των βαθμών στις τρείς πρώτες αγωνιστικές. Αρνητικός πρωταγωνιστής του παιχνιδιού στάθηκε ο διαιτητής Καραγιάννης, ο οποίος μετά από ένα σημείο “έχασε” εντελώς το παιχνίδι κάνοντας κομβικά λάθη που επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό το τελικό αποτέλεσμα.
 
Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού οι δύο ομάδες έψαχναν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο με τον Πανθρακικό στην πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού να μπαίνει μπροστά στο σκορ όταν στο 9'  ο Χατζηιωαννίδης έπειτα από πολύ όμορφη ασίστ του Γρίβα πετάχτηκε στη μικρή περιοχή στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία του Μπαϊράμ Ισμαήλ για το 0-1. Ο Ίασμος έμοιαζε να αιφνιδιάζεται από την εξέλιξη αυτή,  με την πρώτη καλή στιγμή να σημειώνεται στο 19ο λεπτό όταν ο Καλογρανάς “έπιασε” δυνατό σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Πουλακίδα. 
 
Στο 22' ο Νίκος Μπαχαρίδης προέβει σε μία αναγκαστική αλλαγή με τον Ντεμιρτσίδη να παίρνει την θέση του Τσιανάκα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μέγας έφτασε στην ισοφάριση με τον Ρομπέρ να βγάζει σέντρα ακριβείας στον Παγώνη που από κοντά έκανε το 1-1 για την ομάδα του. Έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά των φιλοξενούμενων, οι οποίοι ζητούσαν φάουλ σε βάρος του Κάρδαρη λίγο προτού βγάλει σέντρα ο Γάλλος εξτρέμ των γηπεδούχων. Με επιφύλαξη φαίνεται να υπάρχει παράβαση πάνω στον παίχτη του Πανθρακικού, με τον διαιτητή ωστόσο να συνεχίζει κανονικά την αναμέτρηση. Μέχρι την λήξη του ημιχρόνου οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν φάσεις, “κλειδώνοντας” άριστα η μία την άλλη.
 
Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες δημιούργησαν ελάχιστες ευκαιρίες με τον Πανθρακικό να επιβάλλει στο παιχνίδι τον ρυθμό που ήθελε. Στο 61' ο διαιτητής Καραγιάννης έδωσε ανύπαρκτο φάουλ στους γηπεδούχους (αντί για επιθετικό φάουλ υπέδειξε αμυντικό) με τον Γιαννακιτσίδη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να κάνει το 2-1 ολοκληρώνοντας την ανατροπή για τον Ίασμο. Στη διάρκεια των πανηγυρισμών εκτοξεύτηκε αντικείμενο από φίλους του “Πάνθραξ” στον Γιαννακιτσίδη σε μία απαράδεκτη από κάθε άποψη κίνηση.
 
Τρία λεπτά αργότερα ο “άρχων” της αναμέτρησης τιμώρησε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Ντεμιρτσίδη για αντικανονικό μαρκάρισμα πάνω στον Ξενοδοχίδη. Αρκετά αυστηρή χαρακτηρίζεται απόφαση του διαιτητή. Το αριθμητικό πλεονέκτημα των φιλοξενούμενων δεν κράτησε πολύ καθώς στο 69' ο Ηλίας Ξενοδοχίδης δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα παίρνοντας την άγουσα για τα αποδυτήρια. Στο 85' ο Γρίβας συνδυάστηκε πολύ ωραία με τον Χατζηιωαννίδη με τον πρώτο να κάνει αδύναμο τελείωμα που δεν δυσκόλεψε τον Μπαϊράμ Ισμαήλ.
 
Μετά το τελευταίο σφύριγμα οι γηπεδούχοι πανηγύριζαν την τρίτη διαδοχική τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια ενώ οι άνθρωποι της διοίκησης του Πανθρακικού διαμαρτύρονταν σε έντονο ύφος προς τον παρατηρητή της αναμέτρησης τονίζοντας πως σ' ένα τέτοιο παιχνίδι έπρεπε να οριστεί κάποιος με περισσότερη εμπειρία. 
 
Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι του Πανθρακικού ζητούν συγγνώμη εκ μέρους των οπαδών της ομάδας  για το περιστατικό της ρίψης του αντικειμένου προς τον Γιαννακιτσίδη, ενώ αύριο ενδέχεται να τοποθετηθεί επίσημα η διοίκηση των πρασίνων σχετικά με όλα τα θέματα που αφορούν την αναμέτρηση με τον Μέγα.
 
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (Μπαχαρίδης): Μπαϊράμ Ισμαήλ, Κάρδαρης, Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Λειβαδιώτης, Τσιανάκας (22' Ντεμιρτσίδης), Γιαννακιτσίδης, Καλογρανάς, Παγώνης, Δραγανίδης, Ρομπέρ.
 
Πανθρακικός (Γεμενετζής): Πουλακίδας, Ξενοδοχίδης, Τσορτανίδης, Χασάν Μέριτς, Ζήκος, Βελή Χακάν, Θωμάς (87' Ξενάκης), Γιάζος, Ξενοδοχίδης Γ. (65' Μουρατίδης), Γρίβας, Χατζηιωαννίδης (86' Παύλου).
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.