Υποψηφιος Περιφερειαρχης με την στηριξη του ΣΥΡΙΖΑ ο Κωστας Κατσιμιγας;

«Συνεχίζω τις επαφές μου με στελέχη προερχόμενα από το σύνολο των κομμάτων του δημοκρατικού τόξου»

Ο πρώην εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, αρχιτέκτων μηχανικός κ. Κώστας Κατσιμίγας φαίνεται πως είναι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, που θα διεκδικήσει στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές την διοίκησης της Περιφέρειας με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Αυτό τουλάχιστον ανακοινώθηκε στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον Αλέξη Τσίπρα, που έλαβε χώρα το απόγευμα της Πέμπτης, 11 Οκτωβρίου, από όπου και προέκυψαν τα επτά πρώτα ονόματα των υποψηφιοτήτων που έχουν «κλειδώσει» για τις περιφέρειες της χώρας.
 
Μεταξύ αυτών και η υποψηφιότητα του κ. Κατσιμίγα για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ γεγονός βέβαια αναμενόμενο – ως προς την υποψηφιότητα- καθότι ο ίδιος με πρόσφατες δηλώσεις τους σε ραδιόφωνο της Καβάλας δήλωσε παρών για να διεκδικήσει το αξίωμα του Περιφερειάρχη, υπό προϋποθέσεις βέβαια, μεταξύ των οποίων, η δημιουργία ενός ενιαίου δυνατού σχήματος που θα αντιμετωπίζει την περιφέρεια ως ενιαίο πολιτικό σύνολο.
 
Σε σχόλιο του στον «ΠτΘ» την επομένη της ανακοίνωσης από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ ο κ.Κατσιμίγας  δεν διέψευσε την είδηση, εξηγώντας ωστόσο πως ο ίδιος συνεχίζει τις επαφές με στελέχη της αυτοδιοίκησης προερχομένων από το σύνολο των κομμάτων του δημοκρατικού τόξου, διερευνώντας τις δυνατότητες συγκρότησης ενός ψηφοδελτίου, το οποίο δεν θα εμπεριέχει κομματικά χαρακτηριστικά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.